Citate celebre și faimoase

Mesaje celebre si faimoase

Conţinut

Cu toții ne place să citim acele cuvinte pe care numai mari genii, autori și înțelepți le pot spune, pentru că indiferent dacă sunt de dragoste, de viață sau de prietenie, faimoasele, celebre, scurte și frumoase fraze. Sunt cele mai bune de împărtășit, indiferent dacă sunt educație, motivație, îmbunătățire … Dacă ai căuta acele cuvinte speciale cunoscute de mulți, aici le vei găsi.

Mesaje frumoase faimoase

Nu este nimic mai mângâietor decât citirea unor fraze frumoase celebre pe tot parcursul zilei, ele chiar te pot inspira să vezi viața într-un mod diferit sau te pot ajuta să te concentrezi asupra obiectivelor tale. De la mesajele.com le recunoaștem importanța atunci când vine vorba de a oferi înțelepciune și motivație, de aceea vă prezentăm doar cele mai bune:

 • 1. Albert Einstein a fost nu numai un geniu pentru fizică, ci și pentru viața însăși. El a avut un mod unic de a vedea lumea pe care ar trebui să o salvăm:
  Nu încercați să deveniți un om de succes, ci un om de valoare. Albert Einstein.
 • 2. Într-o viață în care am fost învățați că eșecul trebuie evitat, merită să ne amintim aceste cuvinte ale lui Franklin D. Roosvelt:
  În viață există ceva mai rău decât eșecul: să nu fi încercat nimic. Franklin D. Roosvelt.
 • 3. William Shakespeare ne amintește că nu ar trebui să ne grăbim viața, vom întârzia cu toții acolo unde mergem:
  Cel care merge prea repede ajunge la fel de târziu ca cel care merge prea încet. Willian Shakespeare.
 • 4. Sfaturi prețioase pentru cupluri, Jorge Muñoz exprimă faptul că cea mai mare demonstrație de dragoste este să ne putem tolera partenerul în toate defectele pe care le poate avea:
  Poate că cea mai mare demonstrație a iubirii este să înveți să te tolerezi chiar și față. Jorge Muñoz.
 • 5. Dragostea ne poate stresa până la niveluri necunoscute, dar, după cum spune Woody Allen, sexul poate ajuta la ameliorarea lor. Mod creativ de a exprima că ambele merg mână în mână:
  Sexul ameliorează tensiunea și dragostea o provoacă. Woody Allen.
 • 6. Dacă avem curajul de a fi puternici și de a rămâne fermi, putem deveni învinși, dar după cum ne amintește Ernest Hemingway, nu putem fi distruși:
  Un om cu caracter poate fi învins, dar niciodată distrus. Ernest Hemingway.
 • 7. Paulo Coelho ne prezintă o mare metaforă despre problemele care apar în viață, vom fi învinși numai dacă încetăm lupta:
  Nu te îneci căzând într-un râu, ci rămânând scufundat în el. Paulo Coelho.
 • 8. Următoarea expresie faimoasă se aplică în orice etapă din istoria umanității și este că prin impresia altora suntem capabili să ne îndatorăm. Trebuie să nu mai trăiești din aparențe:
  Cheltuim bani pe care nu-i avem, pentru lucruri de care nu avem nevoie, pentru a impresiona oamenii că nu ne pasă.
 • 9. Steve Jobs ne-a lăsat sfaturi prețioase pe care le putem lua pentru a ne ghida în viață, deoarece dacă suntem sinceri, am permis la un moment dat altora să ne înece fericirea și visele:
  Nu lăsați zgomotul opiniilor altora să vă înăbușească vocea interioară. Steve Jobs.
 • 10. Cu următoarea propoziție, Groucho Marx explică că toată lumea este respectabilă până când îi cunoaștem mai bine, aparițiile, din păcate, sunt primul lucru pe care îl percepem de la alții:
  Scuzați-mă dacă vă chem domni, dar tot nu vă cunosc bine. Groucho Marx.

Mesaje scurte celebre

Scurtele fraze celebre sunt cel mai bun mod de a ne bucura și de a împărtăși înțelepciunea marilor gânditori. Sunt perfecte pentru a le citi în timpul unei pauze la serviciu, pentru a le împărtăși pe rețelele noastre sociale sau pentru a ne decora spațiile cu cele care ne inspiră să fim mai buni. De la mesajele.com vă aducem cele mai bune doar pentru dvs.:

 • 11. Iată câteva sfaturi înțelepte de la Charles Chaplin. Nu trebuie să oprim niciodată învățarea, deoarece creșterea noastră depinde de aceasta, dar nu putem uita să trăim la maximum:

  Învață de parcă ai trăi întreaga ta viață și trăiești de parcă ai muri mâine. Charles Chaplin.

 • 12. O scurtă frază celebră foarte asemănătoare cu cea anterioară, Mahatma Gandhi ne invită să trăim viața cu toate energiile noastre, dar să învățăm de parcă viitorul nostru nu ar fi limitat:

  Trăiește de parcă vei muri mâine; învață de parcă lumea va dura pentru totdeauna. Mahatma Gandhi.

 • 13. Trebuie să fim sinceri cu noi înșine, ne este frică să trăim și de aceea vedem viața plină de pericole și eșecuri. Gândul înțelept al lui Charles Chaplin:

  Viața este minunată dacă nu vă este frică de ea. Charles Chaplin.

 • 14. Confucius ne spune că putem fi învinși de sute de ori și că nu este nimic dureros. Adevăratul câștigător este cel care se ridică din nou și din nou:

  Cea mai mare glorie a noastră nu constă în a nu cădea niciodată, ci în a ne ridica de fiecare dată când cădem. Confuz.

 • 15. Pier Paolo Pasolini ne amintește că nici o etapă din viață nu este mai bună decât alta, fiecare este perfectă dacă știm să o trăim:

  Cele mai bune lucruri din viață sunt trecutul, prezentul și viitorul. Pier Paolo Pasolini.

 • 16. Gladiator ne-a lăsat un mesaj extraordinar pentru a ne ghida viața pe drumul cel bun. Amintiți-vă că fiecare acțiune pe care o faceți va fi întotdeauna amintită:

  Acțiunile pe care le întreprindem în viață vor fi amintite în eternitate. Gladiator.

 • 17. În mod surprinzător, nu suntem săraci pentru că avem bani puțini sau deloc, ci pentru că vrem prea mult. Un sfat înțelept de la Seneca care ne invită să ne controlăm ambiția de a fi fericiți:

  Cel care are puțin nu este sărac, ci cel care dorește mult. Seneca.

 • 18. Datoria noastră, deși poate părea plictisitoare, poate reprezenta fericirea altora. Cuvinte interesante de la Víctor Hugo pe care le putem analiza din diferite puncte de vedere:

  Datoria are o asemănare imensă cu fericirea altora. Victor Hugo.

 • 19. Asemănător cu fraza anterioară este următoarea și este că, dacă îndatoririle noastre îi fac pe alții fericiți, prima noastră obligație este să fim fericiți mai întâi:

  Prima obligație a fiecărei ființe umane este să fii fericit, a doua să îi faci pe ceilalți fericiți.

 • 20. Bob Marley a fost un fervent apărător al păcii. Dacă două animale considerate dușmani naturali se pot înțelege, de ce nu putem noi, oamenii?

  Dacă pisica și câinele pot fi împreună, de ce nu ne putem iubi cu toții? Bob Marley.

 • 21. John Stuart Mill ne dezvăluie principalul motiv pentru care nu suntem complet fericiți. Trebuie să nu mai punem atâtea întrebări și să trăim:

  Întreabă-te dacă ești fericit și vei înceta să fii așa. John Stuart Mill.

Citate celebre

Există fraze celebre pe care le știm cu toții, dar din anumite motive nu le cunoaștem autorul sau uităm ce au vrut să spună. Dacă acesta este cazul dvs., probabil că veți găsi acea expresie în colecția noastră sau, puteți găsi un gând nou pe care să îl luați în considerare preferatul dvs. În phrases.top avem doar cele mai frumoase și mai inspirate citate, spuneți-ne dacă v-a atins inima sau v-a inspirat să judecați viața în mod diferit:

 • 22. Aristotel ne arată cu următorul gând că, dacă suntem constanți cu excelență, va deveni modul nostru de viață:

  Suntem ceea ce facem în mod repetat. Excelența, deci, nu este un act, ci un obicei. Aristotel.

 • 23. Indiferent de ceea ce planificăm să facem cu viața noastră, Confucius ne sfătuiește să mergem cu toată inima, pentru că dacă ne dedicăm trup și suflet unui vis, la un moment dat îl vom realiza:

  Oriunde te duci, mergi cu toată inima. Confucius.

 • 24. Bruce Lee afirmă că, deși cunoașterea ne va da putere, va fi lipsită de orice respect dacă ne lipsește respectul:

  Cunoașterea îți va oferi putere, dar caracterul îți va oferi respect. Bruce Lee.

 • 25. Cu educația, putem toți să judecăm și să ne punem întrebări, nu trăim pentru a supraviețui, ci pentru a crea și de aceea putem schimba lumea. Cuvintele vizionare ale marelui Nelson Mandela:

  Educația este cea mai puternică armă pe care o puteți folosi pentru a schimba lumea. Nelson Mandela.

 • 26. Frica ne poate paraliza, dar dacă vrem să obținem succes, trebuie să urmăm sfaturile marelui artist Vincent Van Gogh, să facem în fiecare zi ceea ce ne sperie cel mai mult și ne împiedică să ne atingem obiectivul:

  Cheia succesului este să te obișnuiești să faci lucrurile pe care ți-e frică să le faci în viața ta. Vincent van Gogh.

 • 27. Gândiți-vă înainte de a vorbi este unul dintre sfaturile pe care le primim în copilărie, totuși îl uităm întotdeauna. Aristotel ne amintește că vom fi înțelepți numai dacă vom putea tăcea și vom gândi:

  Înțeleptul nu spune niciodată tot ce crede, dar gândește întotdeauna tot ce spune. Aristotel.

 • 28. Una dintre cele mai valoroase fraze din ziua de azi, Lao Tzu nu subestimează ajutorul celor care au nevoie, dar afirmă că este mult mai important să-i înveți să trăiască singuri:

  Dacă dai pește unui om flămând, îl hrănești o zi. Dacă îl înveți să pescuiască, îl vei hrăni toată viața. Lao Tse.

 • 29. Dacă îți permiți viața să fie controlată de ceea ce vor spune ei, îți vei pierde timpul prețios în această lume. După cum spune Steve Jobs, trebuie să vă trăiți propria viață:

  Timpul tău este limitat, nu-l pierde trăind viața altcuiva. Steve Jobs.

 • 30. Cu siguranță recunoașteți această faimoasă frază a lui Albert Einstein, cu ea ne invită să mergem mai departe în viață, pentru că este singura modalitate de a rămâne echilibrat și de a nu cădea niciodată:

  Viața este ca și cum ai merge cu bicicleta; pentru a vă menține echilibrul trebuie să continuați să vă mișcați. Albert Einstein.

 • 31. De câte ori ni s-a spus că ura otrăvește? Buddha o compară cu consumul constant de otravă și așteptarea morții inamicului nostru:

  A te ține de furie este ca și cum ai bea otravă și aștepți să moară cealaltă persoană. Buddha

Citate celebre foarte celebre

Există citate celebre foarte faimoase pe care ar trebui să le știm cu toții ca fiind un pic mai înțelepți și care să contribuie la schimbarea lumii. Primul pas este întotdeauna să ne schimbăm pe noi înșine și ce modalitate mai bună de a face decât să ne bucurăm de înțelepciunea marilor gânditori? În mesajele.com colectăm doar cele mai bune fraze, cele mai creative și vizionare din toate timpurile:

 • 32. Mulți dintre noi suntem repezi să definim nebunia, dar Albert Einstein o definește într-un mod foarte curios și creativ: A face aceeași greșeală iar și iar:

  Nebunia face același lucru mereu și sperând să obțină rezultate diferite. Albert Einstein.

 • 33. Frida Kahlo a dus o viață plină de suferință și de aceea este una dintre cele mai bune surse la care să apelăm atunci când vrem să citim despre cum să o depășim și despre daunele pe care le poate face în viața noastră:

  Îndepărtarea propriei suferințe riscă să fii devorat din interior. Frida Kahlo.

 • 34. Henry Ford ne-a dat o serie de gânduri despre succes și viitorul din viața noastră. În următorul faimos celebru citat, el descrie modul în care menținerea uniunii, fie ea prietenoasă, ca cuplu, de afaceri sau politic, este un succes:

  Să ne întâlnim este un început, a rămâne împreună este un progres și a lucra împreună este un succes. Henry Ford.

 • 35. Cu toții avem păreri diferite, dar, așa cum spune Elvis Presley, muzica nu poate fi considerată niciodată rea, indiferent de genul căruia îi aparține:

  Muzica nu poate fi niciodată rea, orice ar spune despre rock’n roll. Elvis Presley.

 • 36. Cu următorul mesaj, Charles Chaplin arată clar că viața încetează să mai fie amuzantă sau distractivă atunci când nu o mai putem vedea optimist:

  Viața nu mai este o glumă pentru mine; Nu văd harul. Charles Chaplin.

 • 37. Deși poate părea imposibil în lumea de astăzi, trebuie să găsim un loc de muncă pe care îl iubim, abia atunci vom înceta să lucrăm. Cuvintele înțelepte ale lui Confucius:

  Alege o slujbă pe care o iubești și nu va trebui să lucrezi o zi în viața ta. Confucius.

 • 38. Găsirea ritmului, atât în ​​muzică, cât și în viață înseamnă că ai găsit totul. O mare metaforă pe care o datorăm incredibilului Elvis Presley:

  Ritmul este ceva ce ori ai sau nu ai, dar când îl ai, ai totul. Elvis Presley.

 • 39. Groucho Marx ne invită să fim sinceri, să luăm lucrurile în mod obiectiv și să nu mințim pentru a evita rănirea altora. Uneori sinceritatea este cel mai bun aliat:

  Am avut o noapte grozavă … dar asta nu a fost. Groucho Marx.

 • 40. Charles Chaplin ne invită să fim fericiți în viața noastră, dar mai presus de asta, să fim noi înșine indiferent de lumea din jurul nostru:

  Fii tu și încearcă să fii fericit, dar mai presus de toate fii tu. Charles Chaplin.

 • 41. Simțul moralității poate fi înșelător, acesta variază în funcție de societate, dar, așa cum a spus Isaac Asimov, nu putem permite să ne abată de la a face ceea ce este cu adevărat corect:

  Nu lăsați niciodată un sentiment de morală să vă împiedice să faceți ceea ce este corect. Isaac Asimov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *