Citate lucrați de acasă, cuvinte de înțelepciune inspiraționale

Citate lucrați de acasă cuvinte de înțelepciune inspiraționale

Iată câteva citate inspiraționale de lucru de acasă pentru a vă inspira ziua. Mulți dintre noi putem face câteva mici modificări pentru a ușura presiunea de a lucra de acasă; cum ar fi configurarea unei rutine la care să rămâneți, ieșirea din spațiul de lucru de acasă pentru exerciții la o oră stabilită sau conectarea cu colegii pentru a vă îmbunătăți eforturile de colaborare. Există o mulțime de avantaje de a lucra de acasă și, deși la început poate fi greu, în curând vă veți stabili și veți profita de avantajele unei autonomii mai mari și a unei libertăți de deplasare plictisitoare! Așadar, luați la bord sfaturile acestor citate inspiraționale de lucru de acasă!

Unele dintre cele mai mari minți din istoria umanității au produs descoperiri monumentale în timp ce lucrau acasă – în unele cazuri, în mod voluntar, iar în altele, fiind forțați să lucreze de acasă în perioadele de boli transmisibile, răspândite.

Robert I. Webber Un ghid simplu de lucru la domiciliu
Citate motivaționale

 • Distrageri pândesc peste tot. Este ușor să vă lăsați atrași în chat-urile de pe rețelele de socializare, să vă lăsați purtați de cercetări sau să curățați baia în loc să lucrați. Vă ajută să vă angajați mental pentru anumite ore de lucru și să vă mențineți

  Rayne Hall, How to Freelance Online in Difficult Times
  Citate inspirationale

 • Oamenii din întreaga lume au intrat în fenomenul de lucru de acasă. Libertatea și flexibilitatea sa sunt un lucru frumos.

  Jack Wilson, Superstarul Work From Home
  Muncă

 • Colonelul Sanders avea 40 de ani înainte de a începe să-și gătească faimosul pui – din sala de mese!

  Shaa Wasmund, Nu mai vorbi, începe să faci
  Realizare

 • Lucrul de la un birou la domiciliu poate fi cel mai bun lucru care s-a întâmplat vreodată cu cariera și productivitatea.

  Matthew Aaron, Lucrați de acasă
  Citate despre carieră

 • Ne putem descurca cu dificultăți reale, sunt cele imaginare care nu pot fi cucerite.

  James Borg, Mind Power
  Depășirea obstacolelor

 • Unul dintre motivele pentru care putem lucra mai eficient de la un birou la domiciliu este faptul că avem posibilitatea de a ne putea concentra gândurile și atențiile.

  Aarron Dann, Cum să lucrezi mai bine de acasă
  Oportunitate

 • Dacă ești obosit și obosit să mergi la spectacole zi de zi și ești pregătit să începi să lucrezi singur, gândește-te să folosești scenariul special disponibil.

  Sylvester Blake, Work From Home:
  Noi începuturi

 • A lucra de acasă este visul tuturor, nu? A avea cafeaua de dimineață în PJ-uri în timp ce vă verificați e-mailul și statisticile de vânzări este cea mai bună slujbă vreodată. Însă această lume ideală nu va fi tot ceea ce este spart dacă va lipsește disciplina pentru a rămâne concentrat.

  John Duffee, Lucrează de acasă în 2024
  Citate de disciplină

 • Există o mișcare în creștere de oameni care câștigă venituri masive muncind de acasă. Acești oameni sunt numiți profesioniști independenți și își pot lansa cariera independent colaborând cu companii din întreaga lume … în confortul casei!

  Daniel D. Coffman, LANCARE GRATUITĂ
  Câștigător

 • Cred cu tărie că oricine poate lucra cu succes de acasă dacă se instalează corect.

  Glennys Marsdon, 30 de sfaturi pentru a lucra cu succes de acasă
  Succes

 • Pentru a avea succes, ar trebui să fiți împuterniciți. Este posibil ca acest lucru să nu fie conceput cu ocazia să rămâneți în locul de muncă actual.

  Will turman, Cum să lucrați de acasă cu succes.
  Citate puternice

 • Mulți oameni lucrează de acasă în aceste zile și dacă poți stabili limite astfel încât să ai un spațiu de lucru respectat, acest lucru te ajută să poți trăi în armonie și să reușești totuși să-ți câștigi existența fără stresul suplimentar al zgomotului.

  Jeffrey Dawson, Limite
  Citate acasă

 • Una dintre marile tale responsabilități în viață este să decizi ce îți place cu adevărat să faci și apoi să îți arunci toată inima să faci foarte, foarte bine acel lucru special.

  Brian Tracy, Eat That Frog
  Obiective

 • A avea o mentalitate „de lucru” face o diferență uriașă în performanța și fericirea pe termen lung.

  Sanya Weathers, Working From Home for Newbies
  Fericire

 • Vă va servi mai bine pe termen lung dacă puteți vedea imaginea completă a locului în care vă aflați acum, astfel încât să puteți înțelege clar unde trebuie să mergeți.

  Samantha Clarke, Love It Or Leave It
  Angajament

 • A te trezi dimineața și a-ți începe ziua de lucru ca și cum ai face naveta la un birou îți mărește productivitatea. Vă ajută să vă semnalizați creierul că este timpul să lucrați, nu să vă odihniți și să vă relaxați.

  Alya Sran, birou departe de birou
  Ia măsuri

 • Oamenii pot lucra de oriunde din lume în confortul camerelor lor și bineînțeles – în timpul liber. Unul nu este descurajat de apropiere, de un program planificat în prealabil sau de viața orelor de birou.

  Emily Jones, Ghidul de lucru la distanță 2024
  Citate reconfortante

 • Dar multe avantaje vin cu angajarea unei afaceri sau a unui loc de muncă de la domiciliu – unele dintre care poate nici nu le-ați luat în considerare.

  Michael Henderson, The Ultimate Work From Home Guide 2024
  Creativitate

 • Doar cu prioritățile vei putea profita la maximum de timpul tău. Dar care este cel mai bun mod de a aborda prioritățile, mai ales atunci când lucrează prin atâtea distrageri?

  Caroline Blackwell, Lucrând de acasă … Cu copii
  Citate Scop

 • Lucrul de acasă este ceva la care visează majoritatea oamenilor.

  Cyril Everill, Oportunități de lucru de la domiciliu
  Vis

 • Să lucrezi acasă și să fii propriul tău șef este visul pentru mulți, dacă nu chiar pentru majoritatea dintre noi.

  John Richards, Managementul timpului pentru munca la domiciliu
  Visul devine realitate

 • Când am început în lumea muncii, lucrul la distanță nu era ceva obișnuit. Numai oamenii super norocoși, precum scriitorii de romane și graficienii, au avut această opțiune.

  Rhiana Jones, Fii un muncitor la distanță RockStar
  Înţelepciune

 • Una dintre cele mai mari preocupări atunci când lucrezi de acasă este să nu cazi în capcana utilizării scuzelor pentru a nu munci.

  Byron Pulsifer
  Scuze

 • Dacă prețuiești să petreci timpul cu familia, calea către pasiunea ta poate consta într-o mulțime de muncă de acasă sau să îți permiți să ai ore flexibile cu orice proiect sau pasiune ai putea urmări

  Tarik Turner, Schimbarea #Perspectiva mea
  Acasa Citate Pagina 2

 • Abilitatea de a fi singur cu gândurile tale este, de fapt, unul dintre avantajele cheie ale lucrului la distanță.

  Jason Fried și alții, la distanță
  Gânduri inspiraționale

 • Lucrul de acasă economisește timp și bani, reduce naveta, ușurează provocările de îngrijire a copiilor și oferă o flexibilitate și libertate uriașe.

  Elaine Quinn, nu e loc ca să lucrezi de acasă
  Libertate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *