Citate egoiste

Citate egoiste

Fii inspirat de colecția noastră de citate egoiste. Egoismul nu este întotdeauna o trăsătură negativă și poate fi esențial pentru bunăstarea și fericirea ta. Deci, ia-ți un moment să te apreciezi și să te bucuri de aceste cuvinte de înțelepciune de la diverși autori.

 • A ne iubi pe noi înșine nu este egoist. A ne iubi pe noi înșine este un element esențial al capacității de a-i iubi pe ceilalți.
  Troy L Love, un an al iubirii de sine
  Citate Iubește-te
 • Cultivarea artei egoismului presupune crearea unui mediu în care vei ajunge pe primul loc. Deși acest lucru vă poate face un pic neliniștit pentru început, sper că în curând va deveni evident că nevoile dvs. trebuie să vină pe primul loc pentru a putea ajuta pe ceilalți din jurul vostru.
  Dr. Forrest Beck, Cultivarea artei fine a egoismului
  Citate de auto-motivare
 • Eul este bun sau este rău? Nu ar fi posibil să funcționăm, darămite să supraviețuim, fără un anumit grad de investiție în Sinele nostru. Fără atenție la noi înșine, am rămâne nedezvoltate și necunoscute, talentele noastre stând latente și valorile noastre neformate.
  Sandy Hotchkiss, de ce este întotdeauna despre tine
  Citate inspiraționale
 • Nu permiteți egoismului, apărării sau încăpățânării să vă împiedice să vă arătați iubirea partenerului dvs. în acest fel.
  S. J Scott și Barry Davenport, obiceiuri de relație conștiente
  Dragoste
 • Am auzit chiar oameni spunând că îngrijirea de sine este egoistă. Dar credem că dacă simți că ești cea mai bună versiune a ta, vei avea mai multe de oferit și de contribuit la lume.
  Nardia Narain, Auto-îngrijire pentru lumea reală
  Citate de încredere în sine
 • A fost cu adevărat atât de egoist să vrea să țină alături de ea femeia pe care o iubea mai mult decât viața însăși, departe de furia și manipulările care ar putea să o vadă îndepărtându-se de el?
  Speranță A. Summers, credincios.
  Însuși merită
 • Vom acționa, sau alții vor dori să acționăm, ca și cum corpurile noastre – fără sens real – pot fi folosite, într-un moment dat, pentru nimic altceva decât plăcere sau nimic altceva decât putere sau nimic altceva decât egoism.
  Beth Felker Jones, Credincios
  Citate de responsabilitate
 • Am ajuns la concluzia că umanizarea deplină a omului necesită progresul de la orientarea centrată pe posesie la orientarea centrată pe activitate, de la egoism și egoism la solidaritate și altruism.
  Erich Fromm, Arta de a fi
  Ego
 • Cu toate acestea, am învățat un principiu important: este firesc să te plângi și să te plângi sau să fii egoist și lipsit de iubire, dar este supranatural să lauzi și să fii recunoscător și să alegi să exprimi iubire și credință.
  Sally Clarkson, mama ta umblă cu Dumnezeu
  Citate recunoscătoare
 • Poate aveți o bogăție materială mare și bunuri. Indiferent de darurile pe care le-ați avea, nu le lăsați să devină identitatea voastră și sursa principală de fericire. Nu-i lăsați să vă umple de ambiție egoistă.
  Diana Anderson-Tyler, 30 de zile pentru o viață mai altruistă
  Bogăție
 • Această noțiune presupune că un individ egoist are doar preocupări materialiste. Presupune că prietenia adevărată sau romantismul nu pot fi în interesul nimănui și că ar trebui să devină un recluz misantrop pentru a îmbrățișa egoismul.
  Peter Schwartz, În apărarea egoismului
  Citate despre prietenie
 • Cei care cred că au devenit stabili din punct de vedere financiar fără ajutorul lui Dumnezeu vor începe să se gândească: „Am câștigat-o, ca să o pot cheltui așa cum vreau.” Această gândire duce la un stil de viață egoist. Dumnezeu este aruncat din imagine
  Bryan Nash, Ghidul rucsacului pentru supraviețuirea universității
  Iubirea lui Dumnezeu
 • Renunțând la o mică parte din viața ta, renunțând la egoismul tău, poți face o mare diferență în unele vieți. Mai gândește-te.
  Dr. Henry. Nor, hotare
  Citate de gândire
 • Întrebarea este, este posibil ca cineva egoist să realizeze că este egoist? Răspunsul este, este posibil ca un nevăzător să vadă din nou? Dacă răspunsul tău este da și orbii pot vedea din nou, este posibil să faci o persoană să-și vadă latura egoistă.
  Henry Good, Egoismul
  Posibilități Citate
 • Bine ați venit la Jocul egoist. Începi să te distrezi cu partenerul tău, ambii dorind să împărtășească. Cu toate acestea, undeva pe parcurs jocul devine competitiv, fără ca măcar să-ți dai seama, pentru că dacă ești unul dintre cei doi oameni cu nevoi diferite, o ciocnire este inevitabilă.
  Dr. Jane Greer, ce zici de mine?
  Partajarea cotațiilor
 • Uneori, se pare că lumea este plină de oameni egoiști care nu s-au gândit la ceilalți, cu excepția modului în care să-i folosească în scopurile lor. Nevoile lor sunt mai importante decât ale oricui altcineva și se așteaptă să fie acomodate în toate lucrurile.
  Sandy Hotchkiss, de ce este întotdeauna despre tine
  Negativitate
 • Dar cum? Cum trec oamenii egoiști (ca mine) de la egoism la altruism? În primul rând, nu este un eveniment – este o călătorie.
  Seth Adam Smith, Viața ta nu este pentru tine
  Călătorie
 • Este bunătatea egoistă dacă știi că vei beneficia de ea? Am găsit că răspunsul nu este chiar „da” sau „nu”. Chiar depinde! Ce faci? A) încerci să beneficiezi de a fi amabil sau b) conștient de faptul că beneficiezi de bunătate, dar a fi bun oricum, pentru că este lucrul corect de făcut?
  David R. Hamilton dr., Cele cinci efecte secundare ale bunătății
  Citate de bunătate
 • Toată lumea merită să fie apreciată. Ne-am putea întreba pe bună dreptate dacă mai sunt și alte persoane, în alte locuri, care ne-ar putea aprecia mai mult, pentru că avem dreptul la această apreciere.
  David R. Hamilton dr., Cele cinci efecte secundare ale bunătății
  Apreciere
 • Însuși actul de a gândi la îngrijirea de sine poate drage sentimentele de egoism, vinovăție și nedemnitate. Continuăm să ne plasăm în partea de jos a listei și ne întrebăm de ce ne simțim atât de dezgustați, neîmpliniți și supărați.
  Jayne Hardy, The Self Care Project
  Plin de înțeles
 • Nu renunțarea la sine, nici egoismul, ci iubirea de sine, nu negarea individului, ci afirmarea sinelui său cu adevărat uman, sunt valorile supreme ale eticii umaniste.
  Erich Fromm, Omul pentru Sine
  Împuternicire
 • În încercarea de a-i determina pe un părinte să ne acorde atenție, căutam ceea ce aveam nevoie pentru evoluția noastră sănătoasă. Nu eram egoiști, ci ne îngrijim și nu este nevoie să ne rușinăm acum.
  David Richo, Cum să fii adult în relații
  Citate pentru părinți
 • Adevărata fericire vine din a avea un sentiment de pace interioară și mulțumire, care la rândul său trebuie atins prin cultivarea altruismului, a dragostei și a compasiunii și prin eliminarea furiei, egoismului și lăcomiei.
  Dalai Lama
  Citate despre fericire
 • Iubirea de sine nu este egoistă. Este generos, creând o revărsare de dragoste care se revarsă în jurul tău, atingând familia, prietenii și străinii. Să te iubești îți oferă mai multă dragoste de împărtășit
  Troy L. Love, un an al iubirii de sine
  Partajarea cotațiilor
 • Într-adevăr, dacă egoismul este unul dintre pilonii eticii practice contemporane, de ce ar trebui să acționeze altfel?
  Erich Fromm, A avea sau a fi
  Simțind Citate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *