Citate de acceptare și auto acceptare

Citate de acceptare și auto acceptare

Fii încurajat de această colecție de citate de acceptare. Există momente în viața noastră când îmbrățișăm și acceptăm o schimbare și există alte momente când rezistăm. Acceptarea poate fi cel mai bun lucru pe care l-ai făcut sau cel mai dificil în funcție de situație. Citiți citatele autorilor de mai jos despre gândurile lor despre acceptare.

Acceptarea de sine este cheia succesului.

Cu cât putem învăța mai repede să ne acceptăm sinele, cu atât mai repede îți vei atinge obiectivele de fericire internă. Viața este un val rus de emoții mixte și este întotdeauna mai bine să accepți destinația la care ai ajuns până acum, decât să schimbi ceea ce nu se poate schimba niciodată.

 • Lucrați la defectele care pot fi corectate și învățați să acceptați ceea ce nu puteți schimba.

  Hanif Raah, Gândire pozitivă
  Nu încercați să schimbați inevitabilele vieții, învățați să acceptați sinele pentru ceea ce este. Cursul vieții poate fi modificat la un capriciu, dar trecutul este trecutul și nu poate fi schimbat, încercarea este o risipă a voinței și energiei voastre. Iubește-ți sinele pentru ceea ce este!

  Citate inspiraționale

 • A rămâne prezent ne învață puterea acceptării.

  Yolanda V Acord, Mindful Simplicity
  Acceptați sinele pentru ceea ce este. Ești cine ești! Dacă poți învăța să găsești acceptare și bucurie în ceea ce ești / cine ești, așa vor face și alții. A rămâne prezent în mintea sinelui este un factor atât de important în fericire și succes și dacă puteți accepta sinele pentru ceea ce este, atunci veți culege recompensele pe care atât de mulți alții le-au făcut. Se poate face și tu o poți face!

 • ACCEPTAREA este actul de deschidere către sentimente și senzații dureroase pe care altfel am putea dori să le evităm sau să le luptăm.

  Giulia Suro, Învățând să prospere
  Ce e făcut e făcut. Acceptarea sentimentelor și înțelegerea lor poate fi un moment decisiv major în capacitatea ta de a trece peste o situație dificilă. Iubește-te pe sine și ai încredere în sentimentele pe care ți le dă. Învață să le folosești în avantajul tău, nu-i lăsa să-ți împiedice succesul și lasă-i să fie combustibil pentru motivația ta.
  Simțind Citate

 • În timp ce parcurgeți drumul înapoi către acceptarea de sine, țineți minte că dvs., la fel ca orice altă ființă umană, sunteți unici.

  J. Donald Walters, Secretele acceptării de sine
  Începeți să faceți călătoria înapoi la sinele vostru adevărat. Dacă v-ați abătut de la calea pe care în mod ideal ați dori să o parcurgeți, atunci sincer nu există nimic care să vă împiedice să recâștigați ceea ce ați pierdut. Reconectarea cu sinele este cea mai bună modalitate pentru tine de a face modificările necesare stilului tău de viață și obiceiurilor, amintește-ți că ești puternic. Nimeni nu te cunoaște așa cum te cunoști și a deveni conectat cu sinele tău este cel mai bun mod de a atinge măreția blocată în interiorul tău.
  Citate despre diversitate

 • Probabil că nu există un profesor mai bun în călătoria spre acceptarea de sine decât umbra noastră.

  Christopher Uhl, Predarea de parcă viața ar conta
  Citate profesor

 • Toată lumea știe că ar trebui să fii compătimitor față de ceilalți, dar adesea uităm să ne rezervăm aceeași compasiune pentru noi. Ca oricine, ai nevoie de propriul tău timp, spațiu, confort și dragoste.

  CM Fraser, Deppy to Happy
  Citate de compasiune

 • Moartea, pe care o vom întâlni cu toții într-o zi, care îi va lovi pe cei dragi și pe prietenii noștri, este probabil cea care ne împinge să nu ne mulțumim să trăim la suprafața lucrurilor și a oamenilor, ne împinge să intrăm în inima și adâncimea lor .

  Marie de Hennezel, Sieze the day
  Citate despre moarte

 • Chiar și în cadrul unui stil de viață yang activ, putem adopta o conștientizare și acceptare a yin-ului care ne vor ajuta să câștigăm mulțumire în viața noastră.

  Bernie Clark, Yin yoga
  Citate despre viață

 • I-am hrănit pe alții toată viața, dar rareori mă las să fiu hrănit. Știam când am ajuns în sfârșit la acest loc de acceptare, aș putea să plec și să ajung într-un alt loc dincolo de această viață și de limitările ei.

  Elisabeth Kubler-Ross, Despre durere și durere
  Citate Iubeste-Te

 • Sunt norocos să am oameni care ascultă, care stau cu mine întristat, cu recunoaștere și acceptare. Încerc să fac asta pentru ceilalți. Le fac un spațiu pentru a se simți liberi să vorbească despre iubitul lor mort în timp ce ascult.

  Jan Warner, Grief Day By Day
  Jale

 • A accepta că viața va continua să se întâmple, indiferent dacă vă place sau nu, este ca și cum ați pulveriza WD-40 pe o balamală blocată a ușii. La fel ca magia, balama începe să se miște liber, permițându-vă să deschideți și să închideți ușa fără luptă.

  Gretchen Kubacky, mișcându-se prin durere
  Citate minunate despre viață

 • Nu vă confundați niciodată tăcerea cu ignoranța, calmul cu acceptarea sau bunătatea cu slăbiciunea. Compasiunea și toleranța nu sunt un semn de slăbiciune, ci un semn de forță.

  Dalai Lama
  Citate celebre

 • Moartea spulberă controlul; este brutală în puterea sa supremă asupra noastră și este acest fapt pe care ni se pare atât de imposibil de acceptat.

  Julia Samuel, Grief Works
  Citate Viața este grea

 • Te simți amorțit și te simți rupt, dar există o ușurare ciudată amestecată cu regretul: să faci un drum atât de lung, să te oprești aici, fără să știi cum va ieși, și totuși … să te odihnești.

  Jeff VanderMee, Acceptare
  Regret

 • Cum poți dezvolta această atitudine neîncetată și de neînvins? Ei bine, pentru un singur lucru, nu vorbiți niciodată despre înfrângere, pentru că, dacă faceți acest lucru, puteți să vă convingeți singuri în acceptarea înfrângerii.

  Dr. Norman Vincent Peale, Poți dacă crezi că poți
  Atitudine

 • Întrucât neacceptarea este însăși natura transei, ne-am putea întreba cum, atunci când ne simțim cel mai blocați, facem primul pas către Acceptarea radicală. Ne poate da încredere să ne amintim că natura Buddha care este esența noastră rămâne intactă, oricât de pierduți am fi.

  Tara Brach, Acceptarea radicală
  Încredere

 • Acesta este motivul pentru care, dacă acceptăm dreptatea ca fiind adecvată, ar trebui să acționăm cu dreptate.

  Geoffrey Cupit
  Justiţie

 • Deși unora li se pare greu de acceptat conceptul și nu folosesc cuvântul, acceptă karma, deoarece există întotdeauna o cauză, un efect și o relație cu timpul.

  Namkhai Norbu, Dzogchen Teachings
  Karma

 • Uneori trebuie să acceptăm că viața este așa cum este și există anumite lucruri dincolo de noi – pe care pur și simplu nu le înțelegem. Acceptarea este adesea singurul răspuns pentru a ne păstra bunăstarea.

  James Borg, Mind Power
  Lucru de acasă

 • Acceptarea este cheia. Pe măsură ce înveți să îi accepți emoțiile, s-ar putea să înveți să-ți accepți propriile.

  John Gottman, Ghidul bărbatului pentru femeie
  Emoţie

 • Acceptarea este îmbrățișarea deplină a experienței noastre personale într-un stat împuternicit, nu într-un stat victimizat. Alege să simți cu deschidere și curiozitate, astfel încât să poți trăi genul de viață pe care vrei să-l trăiești, invitându-ți sentimentele să vină la plimbare.

  Steven Hayes, O minte eliberată
  Experienţă

 • A trăi o experiență, o soartă anume, este să o accepți pe deplin.

  Albert Camus
  Soarta

 • Când dezvoltăm un puternic sentiment de acceptare de sine, devenim capabili de o asemenea vitejie. Este posibil să auzim încă voci interioare critice, dar acestea nu mai dețin puterea asupra noastră. Oricum mergem înainte.

  Mark Nepo, Proiectul de autoacceptare
  Inainta

 • Există un miracol uriaș ascuns în acceptarea calmă a tot ceea ce este. Dacă am învățat un lucru în ultimii ani, schimbările se întâmplă în momentul în care crezi că nu mai trebuie schimbat nimic.

  Annemarie Postma, Puterea acceptării
  Citate despre schimbare

 • Acceptați faptul că putem controla anumite lucruri din viața noastră și că există multe lucruri în viață pe care nu le putem controla. Acceptarea înseamnă doar a trăi cu realitatea și a profita la maximum de situație.

  Phillip Crone, Secretul succesului
  Cele mai bune citate

 • ACT este o terapie cognitivă comportamentală bazată pe dovezi (CBT) care folosește tehnici de acceptare și atenție alături de strategii de schimbare a comportamentului pentru a vă ajuta să trăiți în conformitate cu ceea ce contează cu adevărat pentru dvs.

  Freddy Jackson, Terapia de acceptare și angajament pentru manechini
  Trăiește viața

 • Cel mai greu lucru din lume pentru un om să accepte este dragostea și acceptarea pură, necondiționată, adevărată. Suntem condiționați să credem că dragostea și acceptarea trebuie câștigate într-un fel.

  Fredrica, Iubire necondiționată
  Citate de dragoste necondiționată

 • Acceptarea, în sensul în care este folosită aici, nu este auto-înfrângere nihilistă; nici nu tolerează și suportă durerea ta. Este foarte, foarte diferit de atât. Acele forme grele, triste, întunecate de „acceptare” sunt aproape exact opusul îmbrățișării active, vitale a momentului pe care îl spunem.

  Steven C. Hayes, Ieși din minte și în viața ta
  Înfrângere

 • Din acceptare iese înțelepciunea. Nu o înțelepciune de dobândire este, nu o cunoaștere este o înțelepciune, nu o informație. Această calitate a acceptării extraordinare este înțelepciunea.

  Yoda
  Citate de înțelepciune

 • Acceptarea este o recunoaștere a modului în care lucrurile sunt; îmbrățișează realitatea și nu doar o suportă. Acceptarea nu înseamnă a renunța sau pur și simplu a tolera ceva. Este destinat acelor situații în care schimbarea nu este o opțiune.

  Carissa Gustafson PsyD, Reclaim Your Life
  Nu renunta niciodata

 • Eșecul nu este sfârșitul mai ales atunci când știi cum să accepți eșecul pentru ceea ce este cu adevărat.

  Catherine Pulsifer, acceptând eșecul
  Eșec

 • O negare de sine autentică este acceptarea vieții cuiva, deoarece aceasta este informată și continuă să fie informată de puterea spirituală derivată din tiparul vieții și morții lui Isus.

  John E. Skinner, Discipolul creștin
  Spiritual

 • În cele din urmă, acceptarea nu înseamnă resemnare sau cedare față de o viață dirijată de orice experiențe care vin. Implică să-ți lași experiențele acolo, în timp ce îți dirijezi viața.

  Emily K. Sandoz, Kelly G. Wilson, Troy DuFrene, Terapia de acceptare și angajament pentru tulburările de alimentație
  Înţelept

 • Acceptarea înseamnă deschiderea și spațiul pentru experiențe private nedorite: gânduri, sentimente, emoții, amintiri, îndemnuri, imagini, impulsuri și senzații. În loc să ne luptăm cu ei, să ne împotrivim, să fugim de ei, ne deschidem și le facem loc.

  Russ Harris, ACT simplificat
  Citate deschise

Mai multe citate pentru a inspira cuvinte de înțelepciune Poezii | Gândit pentru ziua | Citatul zilei | Contactați-ne | Despre noi | Declinare de responsabilitate | Divulgare | Politica de confidențialitate Cuvinte de înțelepciune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *