Citate de împuternicire

Citate de împuternicire

Citate de împuternicire – Cuvinte inspiraționale ale înțelepciunii Fii încurajat de aceste citate  de împuternicire. Când ne simțim împuterniciți, simțim libertatea de a ne atinge visele și obiectivele. Când îi împuternicim pe ceilalți, îi încurajăm să meargă mai departe.

 • Gândul de bază este că suntem muritori și vom fi pe această planetă pentru o perioadă limitată, poate 60 până la 80 de ani sau puțin mai mult, și venim aici pentru a trăi viața pe deplin posibil.
  Kamlesh Patil, Cum să trăiești singur și fericit
  Citate inspiraționale
 • Doar să experimentați o astfel de liniște elementară susținută în exterior și tăcerea interioară care o poate însoți, este un motiv amplu pentru a-și aranja viața pentru a cultiva și a se scălda în această posibilitate din când în când.
  Claudia Hammond, Arta odihnei
  Experienţă
 • Totuși, un număr bun din instituțiile noastre de învățământ și programele de formare de astăzi nu se concentrează pe dezvoltarea unor lideri mari, ci pe formarea managerilor eficienți. Câștigurile pe termen scurt sunt privite ca marca succesului, iar creșterea și viabilitatea organizată pe termen lung sunt pur și simplu plătitorii facturilor.
  Simon Sinek, Liderii Eat Last
  Conducere
 • Nu lăsați negativitate dată de voi de către lume să vă dezamăgească. În schimb dăruiește-ți ceea ce te împuternicește. ”
  Les Brown
  Citate despre negativitate
 • Mai bine, ai putea convoca puterea unică adormită în tine, puterea luminii.
  Alexander Thomas, Lumina în lacrimi
  Citate ușoare
 • Împuternicirea implică analiza propriei vieți și credința că ești capabil să atingi obiective realiste.
  Poppy Fingley, O viață mai fericită
  Obiective
 • În mitologia greacă, un fenix este o pasăre cu viață lungă, care renaște ciclic. Asociat cu soarele, un Phoenix obține o viață nouă prin apariția din cenușa vieții sale anterioare. La fel ca Phoenix, am dorit să devin o altă persoană și să am un nou început.
  Hungsoo S Kim, leader ship de generația următoare
  Nou început
 • Pentru a înțelege ce este puterea și cum se simte, trebuie să știi ce înseamnă să fii neputincios.
  Antoinette Dale Henderson, Power Up
  Înţelepciuni
 • Oricât de mult îmi plac extrovertiți, totuși, vreau să strălucesc lumina reflectoarelor asupra a ceea ce simți să fii liniștit – și să arăt cât de puternică poate fi liniștea.
  Susan Cain, Quiet Power
  Tăcere
 • Împuterniciți-vă, ridicați-vă și fortificați-vă reciproc. Căci vitalitatea pozitivă răspândită la unul va fi simțită de fiecare dintre noi. Căci suntem asociați, până la ultimul.
  Ziua Deborei
  Citate Sisterhood
 • Trebuie să ne vindecăm corpul și mintea pentru a împuternici cortexul prefrontal – noul creier, care este programat biologic pentru fericire, longevitate extraordinară, pace și regenerare.
  David Perlmutter, Power Up Your Brain
  Pace
 • Puteți prelua comanda asupra dvs. în orice moment doriți să faceți acest lucru. Puteți face din voi o figură falnică în opera lumii. Nimeni nu te deține.
  Wallace D. Wattles, Biblia despre prosperitate
  Motivațional
 • Înțelegând psihologia și neuroștiința fericirii și implementând niște obiceiuri simple, putem proiecta un creier mult mai fericit, care ne poate împuternici să experimentăm dimensiuni superioare și să ducem o viață de calitate.
  Som Bathla, Construiește un creier mai fericit
  Fericire
 • Nu subestima puterea viselor tale.
  Corinna Kong, Train For Joy
  Citate scurte de absolvire
 • Numiți un moment în care nu ați reușit să schimbați nimic despre situație, dar ați câștigat totuși puterea controlându-vă emoțiile și răspunsul.
  Calista J. McBride, fericit să mă cunosc.
  Sentiment
 • Tot ceea ce faci, până la fiecare gând pe care îl ai, modifică puțin creierul. Creierul tău este mai asemănător cu modelarea lutului decât China.
  Anders Hansen, adevărata pastilă fericită
  Citate pozitive
 • Mă întristez pentru toți oamenii de pretutindeni care sunt condamnați la violență și distrugere. Trăiesc pentru a-i îndruma pe ceilalți către o poziție de împuternicire în fața tuturor greutăților vieții.
  Edith Eger, Alegerea
  Greutate
 • Nu mai fi cel mai rău critic, chinuit, judecător și spânzurător. Întoarce-ți viața.
  Michal Stawicki, alimentează-ți vorbirea de sine
  Viaţă
 • Ce ai prefera să fii? Închis și blocat la minunea vieții sau curios, entuziasmat, dispus să fii deschis și gata să te extinzi dincolo de cele mai sălbatice vise ale tale?
  Jody Shield, Lifetonic
  Deschis la minte
 • Pentru a împuternici o organizație, trebuie să îi împuterniciți oamenii. Pentru a împuternici oamenii, liderii trebuie să demonstreze aprecierea în moduri care maximizează impactul pentru fiecare individ.
  George W. Hester
  Apreciere
 • Astrologia este minunat de împuternicire și, atunci când o valorificați, se poate simți ca și cum ați putea apăsa un buton de „pauză” înainte de a răspunde la o situație și vă puteți oferi mai mult spațiu pentru a vă verifica cu mintea superioară.
  Carolyne Faulkner, Stelele tale
  Atitudine
 • Dacă există puține sau deloc alinieri în dorințele noastre, este posibil să lucrăm toți unul împotriva celuilalt, mai degrabă decât să împuternicim îndeplinirea dorințelor și obiectivelor comune.
  Edgar Milne, Împuternicirea alinierilor.
  Dorințe
 • Liderii împuternicesc indivizii prin consolidarea încrederii și a competenței de coaching în rolurile lor de muncă și abilitățile de rețea.
  Kenneth H. Blanchard, Colaborarea începe cu tine
  Antrenor
 • Educația este un instrument de abilitare care vă va ajuta să vă dezvoltați darurile și talentele. Nu este o destinație (adică grade), ci un vehicul. Un vehicul își duce pasagerii în multe locații diferite. Este conceput pentru călătorii. În același mod, diferite tipuri de educație vă vor duce în locuri diferite, rezultate diferite.
  David C Hall, părintele împuternicit
  Cunoştinţe
 • De ce să nu împuterniciți oamenii cu cea mai mare influență pentru a obține rezultate mai bune? De ce să nu investim în tratarea sursei problemei – comportamentul – mai degrabă decât în ​​tratarea simptomelor acesteia
  Glen Tullman, În condițiile noastre
  Influență
 • O relație bună tată-fiică …. poate împuternici fiicele să creadă în ele însele și să judece un caz cu convingere și încredere. Poate conferi unei fete un sentiment de apartenență, o auto-eficacitate și o rezistență la viață.
  Madonna King, tați și fiice
  Citate Părinte Fiică
 • Orice ne dorim cu toții, ar fi uimitor dacă am dori cu toții același lucru. Poate că, în principiu, vrem cu toții același lucru.
  Edgar Milne, Împuternicirea alinierilor
  Uimitor
 • A-ți oferi puterea înseamnă a permite altcuiva să-ți creeze și să-ți definească obiectivele.
  Melissa Perry Moraja, Empower Your Soul
 • Povestea lui Dumnezeu despre nașterea unei vieți noi într-o lume rănită. Din mormintele suferinței adolescenților, această Evanghelie proclamă, tinerii împuterniciți se ridică imaginându-se ca agenți ai speranței și ai schimbării într-o poveste care continuă lucrarea eliberatoare a lui Hristos care a inaugurat-o.
  Jr. Rogers Frank, Găsirea lui Dumnezeu în graffiti
  Planul zeilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *