Citate de abilități

Citate de abilități

Lasă aceste Citate de Abilitate să te inspire și să te motiveze.
În viață, cu toții avem capacitatea de a ne alege acțiunile. Unele dintre aceste acțiuni vor fi asemănătoare cu răspunsurile automate, iar unele dintre ele acțiuni conștiente, deliberate.Traiectoria noastră în viață nu este guvernată de capacitatea noastră, ci de disponibilitatea noastră de a ne strădui. Trebuie să ne amintim că toți am fost înzestrați cu o viață și unicitatea suverană a unui suflet. Suntem unici, dar nu suntem singuri.Deci, nu este suficient să fim „foarte buni” dacă avem capacitatea de a fi cu adevărat „grozavi”. Cu toții am cunoscut oameni care sunt binecuvântați cu talent sau capacitate naturală fantastică. Cineva ar putea avea avantaje naturale în ceea ce privește aspectul, creșterea sau inteligența, iar acest lucru vă poate duce la vârf, dar este nevoie de caracter pentru a vă menține acolo și pentru a vă ridica la înălțimea potențialului dvs. Cu toții avem abilități. Abilitatea este ceea ce suntem capabili să facem. Motivația ne ajută să conducem acțiunile pe care le întreprindem. Abilitatea noastră de a percepe mai mult de un unghi sau punct de vedere al ceva ne face să fim o persoană cu forță și echilibru.Să ne bucurăm de abilitățile noastre și să știm că ne putem îmbunătăți oricând și ne putem îmbunătăți în timp. Să fie aceasta mantra noastră: sunt în stare. Am capacitate. Voi lăsa această abilitate să strălucească.

 1. Ai capacitatea de a-ți alege acțiunile. Ai fost înzestrat cu viață și suflet.
  Ramon Luis, Prinde Valul
  Cu toții avem capacitatea de a alege modul în care răspundem la stimuli. Răspunsul nostru ar putea fi instantaneu sau ar putea dura ceva timp ca noi să răspundem. Dar indiferent dacă acțiunile noastre sunt conștiente sau subconștiente, suntem în viață și ni s-a dat un suflet. Pentru a trăi cu adevărat, trebuie să fim în acest moment și să înțelegem că acțiunile noastre sunt ale noastre de a alege. Sensibilizarea lor este modul în care ne maturizăm ca adulți.
  Citate despre suflet
 2. Nu este suficient să fii foarte bun dacă ai capacitatea de a fi grozav.
  Pam Farrel, Cele 10 cele mai bune decizii pe care o poate lua o femeie Îmi place acest citat, deoarece mă face să mă gândesc la foarte bine (peste !?) comparația folosită: „Din ghinde mici cresc stejari puternici”. Cu toții avem potențialul de măreție. Cu toții avem talente și abilități naturale. Ar trebui să știm că, indiferent de ce, ar trebui să ne ridicăm la înălțimea potențialului nostru, nu așteptărilor altora.
  Citate bune
 3. Abilitatea te va duce la vârf, dar este nevoie de caracter pentru a te menține acolo.
  Norm Stewart, George Scholz, Baschet Caracterul este locul în care cauciucul lovește drumul. Caracterul îți oferă putere și rezistență. Personajul este cine ești atunci când nimeni altcineva nu se uită. Dacă te integrezi cu adevăratul tău personaj, poți (și vei!) Ajunge în vârf.Citate despre personaje
 4. Abilitatea este ceea ce suntem capabili să facem. Motivația determină ce facem, ce acțiuni întreprindem.
  Să vorbim despre universitate Dacă faceți acest lucru, puteți simți motivația. Adesea în acest caz oamenii fac ca aceste două lucruri să fie inversate. Ar trebui să faci prima sarcină și apoi vei simți motivația. Abilitățile tale nu sunt limitate, iar motivația ta este guvernată de tine. Cunoașteți ceea ce vă determină și asigurați-vă că abilitățile dvs. pot străluci din cauza motivației dvs., nu în ciuda acesteia.
  Citate motivaționale
 5. Abilitatea noastră de a vedea mai mult de un unghi sau punct de vedere al ceva ne face o persoană cu forță și echilibru.
  Vayne Thomas, cineva îți caută vocea și creativitatea.Îmi place acest citat, deoarece îmi amintește că trebuie (așa cum indică indicatorul rutier) „să priviți în ambele sensuri”. Pentru a păstra echilibrul în viață, trebuie să vedem lucrurile din punctul de vedere al altor persoane. Trebuie să ne uităm la lucrurile din „rotiseria creierului nostru”, întorcându-l mereu și din nou pentru a vedea fiecare parte a unei probleme sau a unei provocări. Așa îți construiești un personaj puternic.Cotații de sold
 6. Abilitatea vă va aduce ceea ce vă doriți cel mai mult. Prietenii și asociațiile vor veni cu succes.
  Revista Harvard Illustrated
  Citate de succes
 7. Ai capacitatea de a ieși din mizeria în care te afli. Ai capacitatea de a-ți transforma casa, locul de muncă, familia și modul tău de viață.
  Harry R. Jr. Jackson, Te-ai născut pentru mai mult
  Citate de transformare
 8. Vă simțiți în creștere în interiorul vostru, realizând faptul că aveți capacitatea de a face față oricărei situații pe care ați putea să o întâlniți.
  Gustave Sorensen, Ghidul hipnozei
  Motivația zilnică
 9. Aveți capacitatea de a obține un sentiment de auto perfecțiune, luând inițiativa de a servi în mod activ pe ceilalți.
  Jan Spiller, Karen McCoy, Astrologie spirituală
  Ajutându-i pe alții
 10. Dacă aveți capacitatea fie de a produce consecințe pozitive, fie de a elimina cele negative, veți avea mai multe șanse să faceți ca o altă persoană să vă respecte cererile.
  Teri Kwal Gamble, Michael W. Gamble, Comunicare interpersonală
  Citate de lucru
 11. Abilitatea tehnică este abilitatea de a îndeplini sarcini specializate; priceperea umană este capacitatea de a lucra bine și prin intermediul altor oameni; iar abilitățile conceptuale reprezintă abilitatea de a analiza și rezolva probleme complexe.
  David Gamage, Dezvoltare profesională
  Problemă
 12. Empatia este abilitatea de a recunoaște, înțelege și aprecia ceea ce alții pot simți și gândi. Este capacitatea de a vedea lumea prin ochii altei persoane.
  Steven J. Stein, Howard E. Book, The EQ Edge
  Sentiment
 13. Abilitatea de a empatiza este abilitatea de a vedea dincolo de presupunerile cu care ai crescut.
  Moonie
  Creștere
 14. Iluminarea este capacitatea noastră de a ne vedea pe noi înșine și lumea așa cum intenționează Dumnezeu.
  Steve Harper, Fresh Wind Blowing
  Dumnezeu
 15. Abilitatea noastră de a depăși eșecul și situațiile dificile se regăsește în puterea de neegalat și nelimitată a Dumnezeului viu
  Gavin Anthony, Focul rafinatorului
  Depășirea obstacolelor
 16. Ne măsurăm libertatea prin capacitatea noastră de a depăși condițiile limitative.
  Shannon Winnubst, Queering Freedom
  Libertate
 17. Niciun alt lucru cunoscut nu se poate angaja în rațiune așa cum fac oamenii. Această abilitate este ceea ce ne face speciali. Este calitatea noastră distinctivă.
  Autor necunoscut
  Calitate
 18. Efortul, nu abilitatea înnăscută, este ceea ce distinge adesea oamenii de succes.
  Donna Wilson, Marcus Conyers, Cinci idei mari pentru o predare eficientă
  Efort
 19. Abilitatea ta de a prospera depinde de capacitatea ta de a te dezvolta, ținându-te la curent cu vremurile. Omul cu pică nu poate ține pasul cu omul cu plugul bandei.
  Știri monumentale; (citat vechi din 1919)
  Prosperitate
 20. Apreciați-vă capacitatea de a percepe bine și de a comunica bine cu ceilalți. Această abilitate nu se dezvoltă fără timpul tău, interesul și efortul tău.
  Maureen O’Brien Flaherty, Comunicări și relații în asistență medicală
  Citate de valoare
 21. Abilitatea mea de a rămâne în prezent a fost un instrument util în toate domeniile vieții mele, permițându-mi să găsesc bucurie aproape în fiecare zi.
  Julie Clark Robinson, Live in the Moment
  Citate de valoare
 22. Abilitatea este ceea ce distinge expertul de interpretul competent.
  Mary Koloroutis, Îngrijirea bazată pe relații
  Prezent
 23. Limbajul, mai mult decât orice altă abilitate, este ceea ce ne deosebește de toate celelalte specii. Copiii din toate culturile își dobândesc limba maternă fără a fi nevoie de instruire formală.
  Anthony D. Pellegrini, David F. Bjorklund, Studiul copilului aplicat
  Copii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *