Citate asistente medicale

Citate asistente medicale

Citate pentru asistente medicale, cuvinte inspirate ale înțelepciunii Să vă inspire această colecție de citate pentru asistente medicale. Aici veți găsi citate referitoare la asistență medicală, aprecierea asistentelor medicale și pensionarea asistentei medicale. Nu toată lumea are compasiunea și abilitățile necesare pentru a face una dintre cele mai provocatoare munci de până acum! A deveni asistent medical pentru mulți dintre noi ar fi cea mai proastă slujbă din lume, dar pentru alții este singura slujbă din lume. Asistente medicale, vă salutăm și vă mulțumim că ați fost dumneavoastră !!

 • Pe măsură ce creștem cu toții și devenim asistenți medicali din ce în ce mai buni, vom ridica standardele a ceea ce este îngrijirea plină de compasiune și iubire.

  Caroline Thomas, asistentă nouă?
  Citate inspiraționale

 • Cu siguranță toată lumea își va da seama că asistenții medicali sunt elementul indispensabil și de ancorare în sistemul nostru de sănătate.

  Lee Gutkind, nu eram puternic așa când am început
  Citate de sănătate

 • Fie că este vorba de înscrierea la școala de asistenți medicali sau acceptarea unei noi poziții de asistenți medicali, totul necesită un curaj extraordinar.

  Melandy Falling-Jones NP-C, Asistentele sunt dopul
  Citate de educație

 • Lucrul plăcut de a fi asistentă este că, oriunde lucrați, zilnic este diferit de ziua precedentă.

  Anne Burtch, Tacticile câștigătoare pentru a deveni asistent medical
  Muncă

 • Munca în echipă și colaborarea sunt esențiale pentru o îngrijire de calitate și sigură, lucrând în mod eficient în cadrul asistenței medicale și în alte discipline, utilizând comunicarea deschisă, respectul reciproc și luarea deciziilor comune.

  Gwen Sherwood, dr., RN, FAAN, Comunicare în asistență medicală
  lucru in echipa

 • Ca asistentă medicală, scopul meu este să mă asigur că pacienții se simt respectați și acomodați.

  Jessica Sinclair, Rețeaua Like You Mean It!
  Citate de respect

 • Sarcina unei asistente este actul fundamental al umanității. Nu toată lumea este dispusă să o facă, dar dacă ai capacitatea de a avea grijă de o altă persoană, este cel mai onorabil lucru pe care îl poți face cu viața ta.

  „Mare înțelepciune de la o asistentă studentă, Asistentă: Arta de a îngriji
  Act de bunătate

 • Îngrijirea este în centrul profesiei de asistent medical. Avem grijă de bolnavi și vulnerabili în cele mai intime moduri.

  Mark Lazenby, Către o lume mai bună
  Dragoste și prietenie

 • Aproape întotdeauna poți avea încredere în intuiția unei asistente.

  Mary O’Brien, Servot Leadership in Nursing
  Intuiţie

 • Calea mea spre a deveni o asistentă medicală deplină, plină de obstacole.

  Penelope Worrall, asistentă medicală.
  Depășirea obstacolelor

 • Dar, oricât de greu pot fi unul de celălalt, asistentele se susțin cu credincioșie și cu forță reciproc în momentele de stres, emoție și nevoie – mai ales asistenții veterani care se adresează în mod regulat celor care abia intră în profesie.

  Karen Wolk Feinstein, nu eram puternică așa când am început
  Citate de asistență

 • Asistenții medicali sunt avocați pacienți. Ei încearcă să răspândească conștientizarea acestor probleme, deoarece vor să ofere o îngrijire mai bună pacientului.

  Alexandra Robbins, Asistentele
  Ambiţie

 • Asistentele știu totul despre „calitatea vieții.” Este principalul obiectiv al profesiei noastre – oferim îngrijire pentru a spori calitatea vieții pacienților noștri.

  Vidette Todaro-Franceschi, dr., RN, FT, oboseala compasiunii și burnout în asistență medicală
  Citate despre schimbarea vieții

 • Chemarea noastră și munca pe care o presupune sunt perene. Este un privilegiu distinct să fii asistentă medicală! Prezența vindecării este diferența dintre siguranță și calitate.

  JoEllen Goertz Koerner, Prezența vindecătoare
  Citate de vindecare

 • Conducerea și managementul eficient sunt două obligații importante ale tuturor asistenților medicali profesioniști, iar în sistemele dinamice actuale de îngrijire a sănătății sunt mai importante ca oricând.

  Patricia S Yoder-Wise; Janice Waddell; Nancy Walton, conducerea și gestionarea cărților electronice de asistență medicală canadiană
  Citate de conducere

 • Fiecare societate a avut unii oameni care au avut grijă de alții. O atitudine grijulie nu este transmisă din generație în generație de gene. Este transmis de cultura unei societăți.

  Jean Watson, asistent medical
  Dragoste

 • Și, deși totul se poate simți intens uneori, a rămâne calm, a fi pragmatic și a avea simțul umorului, poate fi exact ceea ce este necesar pentru a simți și a avea succes ca asistentă medicală.

  Sylvia Moreau, BSN, asistentă medicală, asistentă medicală
  Sănătate mentală

 • Asistența medicală la pat este o meserie provocatoare care poate deveni și mai dificilă în fața agendelor politice și a birocrației.

  Roy G. Mundheim, Asistență medicală
  Citate de provocare

 • Am devenit asistentă medicală din același motiv pentru care mulți o fac, pentru a avea grijă de alte persoane. Vine natural; nu este ceva la care trebuie să mă gândesc.

  Kelly Riemenschneider, Memoriile unei asistente școlare – Nu poți face asta
  Citate despre natură

 • Alte schimbări importante în asistență medicală au avut loc în a doua jumătate a secolului al XX-lea. Profesia a devenit mai diversă.

  Nancy Goodman, asistentă medicală
  Diversitate

 • Un prieten are abilitatea și observația celui mai bun medic; hărnicia și vigilența celei mai bune asistente; și tandrețea și răbdarea celei mai bune mame.

  Clarendon
  Maternitate

 • Faptul este că asistența medicală este în prezent una dintre cele mai mari și cu cea mai rapidă creștere ocupații din țară.

  Beth Hawkes MSN, RN BC, Ultima ta clasă de asistență medicală
  Citate despre creștere

 • Asistentele trebuie să fie asertive pentru a-și comunica propriile nevoi și să fie pregătiți să se afirme pentru a asigura echilibrul în propria lor viață.

  Julia Balzer Riley, Comunicare în asistență medicală
  Cotații de sold

 • Pentru a lucra eficient ca asistent psihiatric, trebuie să devenim conștienți de propriile noastre părtiniri și credințe. Realizarea unui inventar a ceea ce ne determină să luăm deciziile pe care le luăm ne permite să ne înțelegem mai bine pe noi înșine.

  Lippincott Williams & Wilkins, Asistență medicală psihiatrică făcută incredibil de ușor!
  Crede

 • Întotdeauna mi-am dorit să fiu asistentă. Mereu mi-a plăcut, o voi face mereu.

  Lesley Mackay, Nursing a Problem
  Viață drăguță

 • Pe măsură ce sistemul de furnizare a asistenței medicale continuă să evolueze și să se transforme, la fel și disciplina asistenței medicale și specialitatea asistenței medicale critice.

  Patricia G Morton .; Dorrie K. Fontaine, Asistență medicală critică
  Transforma

 • În lumea de astăzi, asistenții medicali sunt așteptați să învețe pe tot parcursul vieții, reflectând asupra, evaluarea și modificarea practicii lor clinice pe baza cunoștințelor științifice emergente.

  Carmen G. Loiselle, Canadian Essentials of Nursing Research
  Citate de determinare

 • De obicei, ruda care trăiește cel mai aproape de persoana afectată este cea care ajunge să preia mai mult decât partea lor echitabilă de îngrijire și îngrijire a persoanelor în vârstă.

  Nicholas Saunders, Nursing: Ținându-i pe cei dragi aproape de inimă
  Vârstă

 • Ca asistentă medicală, trebuie să fii mereu la îndemâna ta. Diagnosticarea diferitelor afecțiuni medicale la vedere și soluții plauzibile la fiecare problemă ar putea fi singurul lucru între tine și o viață.

  Brittany Samons, Planuri de îngrijire medicală
  Gând inspirat

 • Este obișnuit ca persoanele care devin asistente să se pensioneze ca asistente medicale, ceea ce indică longevitatea carierelor de asistență medicală. Asistența medicală este considerată o alegere profesională stabilă și plină de satisfacții financiare.

  Chad O’Lynn, RN, dr., A Man’s Guide to a Nursing Career
  Pensionare

 • Cred că asistenții medicali ne-am confruntat cu toții cu multe situații dificile

  Anna Maslin, Nursing the World
  Realizarea obiectivelor Citate

 • Experiența în școala de asistenți medicali cu studii de caz sau cu dovezi critice pentru intervențiile de asistență medicală ar putea duce la o dilemă dezorientantă din care elevul își dă seama că abilitățile de gândire critică s-au dezvoltat de fapt.

  Arlene H. Morris, Învățarea transformativă în asistență medicală
  Gândire

 • Majoritatea asistentelor medicale care intră pe teren au un fel de „apelare”, în afară de cele care doresc doar să facă un stil de viață fastuos pentru ei și familiile lor.

  Klacey J. Smith, Asistență medicală: profesia pe care o iubești!
  Familie

 • Cu toții ne vom confrunta cu moartea cuiva drag … Dar, un lucru pe care nu îl putem împărtăși este faptul că vom fi asistentul primar, asistenta medicală, celui care îl iubim.

  Byron Pulsifer, Lean On Me
  Jale

 • Un profesor nu mai este doar un profesor, ci un tutore, terapeut, guru, asistent medical, unchi olandez, ministru fără portofoliu și polițist în ritm.

  David McCullough Jr., Nu ești special
  Profesor

 • … polițiștii, șoferii de taxi, asistenții medicali, profesorii, părinții și așa mai departe experimentează o doză zilnică de răbdare testând dacă doresc sau nu.

  Catherine Pulsifer, Răbdare testată
  Răbdare

 • Vă mulțumesc asistenților medicali pentru dedicare și pentru că ați fost aici.

  Sandy Kendall, Băiatul din O
  Citate de mulțumire

 • Toată lumea spune că o asistentă este o persoană grijulie care îi ajută pe răniți și bolnavi, dar pentru mine sunt mult mai mult. Pentru mine, acestea sunt cel mai mare ajutor din spital.

  Mae Vanpelt, Cea mai bună medicină a unei asistente medicale
  Citate de recunoștință

 • Sacrificiul și slujirea acestor asistente – curajul, bunătatea și determinarea lor – sunt uluitoare.

  Carolyn Jourdan, asistent medical: arta de a avea grijă
  Citate despre putere și curaj

 • Asistentele trebuie să fie apreciate, recunoscute și respectate ca profesioniști pentru munca pe care o fac.

  Elizabeth C. Arnold, Kathleen Underman Boggs, Relații interumane
  Citate recunoscătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *