Mesaje de la mulți ani ziua pentru un verișor

mesaje de ziua de nastere pentru un verisor

Conţinut

Vrei să găsești cel mai mult mesaje frumoase de ziua de naștere pentru un văr de pe tot internetul?

Apoi, vă recomandăm să continuați să citiți, deoarece în acest articol am pregătit o listă de mesaje de aniversare total originale pentru o verișoară pe care o puteți folosi pentru a o saluta.

Urări de de la mulți ani pentru verișorul meu 

Vom începe acest articol cu ​​un incredibil lista mesajelor de ziua de naștere pentru un văr pe care o vei iubi fără îndoială. Dacă îl consideri pe vărul tău ca și cum ar fi o soră, poți vizita și acest articol cu ​​mesaje de ziua de naștere pentru o soră.

 • Sora! Îți spun asta pentru că știi că ești pentru mine. Nu contează că suntem veri, te iubesc ca o soră. La mulți ani vărule, să continui să sărbătorești încă mulți ani.
 • Ești o persoană foarte specială, care câștigă oamenii într-un mod incredibil. Ești o fată drăguță pentru că ai multă smerenie. Felicitări vărul sufletului meu.
 • Frumosul meu văr, te iubesc foarte mult. Astăzi este o zi foarte importantă pentru că sărbătorești un nou an în viața ta, acesta este ceva foarte important pentru că este o binecuvântare să ai ocazia să trăiești încă o zi și pentru asta îți doresc cele mai bune zile de naștere dragă văr.
 • Vreau să vă urez la această zi de naștere și la următoarea dvs. aniversare cel mai mare succes și să vă dea Dumnezeu multe binecuvântări. LA MULȚI ANI VĂRULE.
 • Bună dimineața văr. Vreau să dedic cel mai mult felicitări frumoase pentru un var care există, vreau să știi că ești o persoană grozavă, smerită cu inima și fiind așa vei merge foarte departe văr, ești ca o soră și te iubesc foarte mult.
 • Buna vărule! Cum ai fost? Vreau să vă urez cele mai bune zile de naștere de astăzi, ca toate obiectivele dvs. să fie îndeplinite, vă doresc cel mai mare succes în tot ceea ce propuneți, să aveți un văr la mulți ani.
 • Buna frumoasa verișoară. Vreau să vă scriu astăzi cele mai frumoase cuvinte, dar adevărul este că sunt atât de multe lucruri pe care aș vrea să vi le spun, încât voi exprima astăzi în această zi specială ceea ce consider că este cel mai frumos pentru tu astăzi. La mulți ani vărule!
Sora Iti spun asta pentru ca stii ca esti pentru mine. Nu conteaza ca suntem veri te iubesc ca o sora. La mulți ani varule sa continui sa sarbatoresti inca mulți ani.

Mesaje originale de felicitări pentru verișor la mulți ani

Desigur, acest articol nu se termină cu mesaje de ziua de naștere pentru un văr. În continuare, veți cunoaște mai multe felicitări pentru dragul dvs. văr care sunt total originale.

 • La mulți ani vărul meu suflet. Sper că ești excelent și te descurci bine. Aș vrea să te văd în curând, ca să-ți povestesc despre lucrurile noi care mi s-au întâmplat și că îmi poți spune și ce ți s-a întâmplat, îți doresc o verișoară fericită.
 • O zi ca astăzi în care ai venit în această lume umple-ne de bucurie. În ciuda distanței, mă gândesc întotdeauna la tine și îmi amintesc de tine când eram mici și jucam. Atâta dragoste pe care ți-o am pentru tine, la această dată îmi amintesc mereu de tine și îți doresc cele mai bune veri de zile de naștere.
 • Astăzi este o zi foarte importantă în viața ta văr. Vreau să vă doresc cele mai bune zile de naștere, De asemenea, vreau să vă spun că sunteți ca o soră mică pentru mine. La mulți ani vărule !
 • Ești foarte special. Pentru asta, verișoară, te iubesc ca o soră mică, mulțumesc că mă iubești la fel, la mulți ani.
 • La mulți ani prietenul sufletului. Spun asta pentru că ești mai mult decât un verișor, te iubesc din tot sufletul și îți doresc tot binele astăzi în ziua și în fiecare zi. Felicitări verișoară.
 • La mulți ani văr frumos.Vă mulțumesc că ați fost sprijinul meu în toate, că ați fost atât de frumos și special cu mine, că ați fost așa și că m-ați iubit atât de mult încât vă văd ca o soră. TE IUBESC, VERE.
 • Vă doresc bătrânii mei felicitări ziua de naștere verișoară, ești cel mai bun existent. Vă mulțumesc că m-ați sprijinit mereu în fiecare dintre problemele mele.
 • La mulți ani văr, sper să vă bucurați mult de această zi. Este o binecuvântare să împlinești încă 1 an de viață văr, așa că mulțumesc vieții pentru că te bucuri în continuare de tine de mai mulți ani.
La mulți ani var sper sa va bucurati mult de aceasta zi. Este o binecuvantare sa implinesti inca 1 an de viata var asa ca multumesc vietii pentru ca te bucuri in continuare de tine de mai mulți ani.

Alte mesaje de ziua de naștere pentru un văr

 • FELICITĂRI PRIMA BELLA! Fie ca să aveți cele mai bune zile de naștere, ca această sărbătoare să fie foarte specială astăzi pentru voi. Este o etapă frumoasă pe care sunteți pe punctul de a începe, văr la mulți ani.
 • Nu găsesc mesaje de ziua de naștere pentru un văr care să exprime ceea ce vreau să vă spun, așa că acest lucru va fi concis: Te iubesc foarte mult și îți doresc un văr la mulți ani, bucură-te de această zi specială.
 • La mulți ani văr, ziua de naștere este foarte frumoasă, sper să vă simțiți bine în ziua voastră. Te iubesc mult!
 • Ești ca o soră pentru mine. Ați fost întotdeauna în cele mai dificile momente ale mele, așa că astăzi vreau să vă doresc un foarte, foarte la mulți ani varul mic Dragă.
 • Astăzi, când suflați lumânările, cereți-vă dorințele cu multă dragoste, smerenie și cântărind întotdeauna bunăstarea tuturor. Felicitări verișoară.
 • Vă doresc cele mai bune zile de naștere în această zi specială. Fie că veți continua să slujiți încă mulți ani, astfel încât să continuăm să împărtășim toate momentele bune și rele împreună, pentru a continua să creștem ca oameni, vă doresc o văr la mulți ani.
 • Astăzi este o dată foarte importantă, deoarece îți sărbătorești ziua de naștere. Această zi este foarte importantă, pentru că ai bucuria de a te bucura de încă un an de viață, un lucru minunat, trebuie să o sărbătorești cu mare afecțiune Verișor la mulți ani.
 • La mulți ani celui mai bun văr din lume. Din acest motiv, cred că verișoarele sunt surorile mici pe care ni le dă viața, vă mulțumim că sunteți cine sunteți.
 • Pentru că într-o zi ca astăzi ai venit în această lume pentru a-mi umple unchi de bucurie, pentru a le oferi cea mai mare dragoste care este să ai o fiică și pentru a-mi oferi un prieten pe viață. La mulți ani vărule.
 • Astăzi sărbătorim ziua în care te-ai născut văr, astăzi aprindem multe lumânări de ziua ta, astăzi ne aducem aminte de fiecare scop pe care l-ai atins, astă îți doresc o zi foarte frumoasă. La mulți ani dragă văr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *