Mesaje de la mulți ani pentru fiul meu

mesaje de ziua de nastere pentru un fiu

Conţinut

Fiul tău iubit are o zi de naștere? Nu știi să-ți exprimi sentimentele prin cuvinte concrete? Atunci s-ar putea să doriți să dedicați cel mai frumos mesaje de ziua de naștere pentru un fiu astfel încât să simtă toată afecțiunea și dragostea ta într-o zi atât de specială pentru el.

În acest articol veți descoperi cele mai frumoase mesaje la mulți ani pentru un copil și, de asemenea, câteva imagini uimitoare de ziua de naștere pentru un fiu sigur îi vei iubi!

Urări de ziua de naștere pentru un fiu

Dacă sunteți aici, este pentru că căutați cele mai bune mesaje de ziua de naștere pentru copilul dumneavoastră. Prin urmare, nu vom da mai multe ture și vă vom prezenta câteva idei de felicitări, astfel încât să puteți dedica persoanei pe care o iubiți cel mai mult în această lume, fiul tau.

 • La mulți ani, fiule! În această zi specială pentru tine, vrem să îți dorim o zi frumoasă în numele părinților tăi, ca toate visele ți se împlinească și îți dorim mult succes în viața voastră.
 • Dragă fiule, nu contează câți ani ai, pentru mine vei fi întotdeauna micul meu înger. Îți doresc tot binele astăzi de ziua ta și mereu!
 • Fiule, reprezinți marea mea fericire și bucurie, vreau să-ți doresc în această zi că petreci o zi frumoasă alături de toți cei dragi.
 • La mulți ani, fiule! Astăzi este o zi minunată, tu ești lumina mea, soarele meu, motivul meu pentru zâmbet și zilele mele fericite, vreau să-ți doresc multe felicitări fiule și să continui să împlinești încă multe.
 • Fie ca Dumnezeu să te binecuvânteze, să ai parte de sănătate și să îți amintești că vei avea întotdeauna o familie frumoasă care te va iubi mereu, o zi frumoasă.
 • Fiul meu, tu ești cea mai mare mândrie pe care o poate avea orice tată.
 • Ești viitorul om al casei, cel pe care îl voi îndruma și îl voi îngriji, astfel încât să fie un om bun și să poată realiza tot ceea ce își propune. La mulți ani fiule, te iubesc foarte mult!
 • Astăzi împlinești încă un an și îți dai seama că începi să ai responsabilități, vin schimbări noi pentru viața ta.Vei avea provocări și dificultăți, dar nu îți fă griji că ai sprijinul părinților. Îți doresc tot ce e mai bun pentru a te bucura foarte mult de această zi!
 • Ești cea mai importantă persoană pentru mine. Vreau să știi că voi fi mereu alături de tine în fiecare pas pe care îl faci. Poți conta mereu pe mine. La mulți ani fiul meu!
 • Îi mulțumesc lui Dumnezeu că ți-a permis încă un an de viață și că te poți bucura de el împreună cu familia, prietenii și cei dragi, învățând mai multe lucruri și mai presus de toate îți atingi toate obiectivele, Îți doresc fiule la mulți ani.

Mesaje de la mulți ani fiului

Salutările anterioare vi s-au părut puține? Nici o problemă! Apoi, veți afla mai multe mesaje de ziua de naștere pentru un fiu, total original și minunat.

Fără îndoială, atunci când copilul tău primește unele dintre aceste felicitări, el va fi foarte, foarte fericit.

 • Ești cea mai valoroasă persoană din această lume, îți doresc binele și mult mai mult. FELICITARI DRAG FIU!
 • Vă anunț că nu mai sunteți bebeluș, acum sărbătoriți încă un an și începeți să deveniți bărbat, sper să fiți un om bun și dorințele voastre să fie îndeplinite cu mare succes. Felicitări.
 • Calea pe care urmează să începeți să mergeți nu va fi ușoară. Trebuie să fii sigur că ai tot sprijinul familiei tale.Fie ca să sărbătorești încă mulți ani și să te binecuvânteze Dumnezeu și să aibă grijă de tine, fiule fericit.
 • Astăzi sărbătorești încă un an de viață, un alt obiectiv mai îndeplinit și vreau să știi că ești un fiu minunat, spectaculos, cu o inimă grozavă, sunt mândru că sunt mama ta. Te iubesc fiule!
 • Vreau să te distrezi în această zi specială și să te distrezi cu toți prietenii, pentru că meriți. Ești o persoană mică spectaculoasă și te iubesc din toată inima, fiule!
 • Astăzi este ziua de naștere a fiului meu. Ți-am adus un cadou pe care sper să îl păstrezi și să-l îngrijești foarte mult, știu că nu este cel mai bun cadou, pentru că cel mai bun cadou pe care l-am primit astăzi acum câțiva ani odată cu sosirea ta.
 • Sunteți cel mai bun fiu și vreau să vă urez felicitări pentru că ați finalizat încă un an și ați atins un alt obiectiv. Sunt multe de finalizat, dar nimeni nu a spus că drumul spre succes va fi ușor, bucurați-vă de această zi, părinții voștri vă doresc, felicitări fiule.
 • În această zi mulțumesc universului că ți-a dat încă un an plin de multe binecuvântări, că toate dorințele tale sunt împlinite și că ești un om bun. La mulți ani fiul meu.
 • Fiule, părinții tăi te vor sprijini în toate, că toate visele tale sunt atinse și că obiectivele tale sunt atinse cu cel mai mare succes. Vă dorim la mulți ani dragă fiule!

Alte mesaje pentru felicita ziua de naștere unui  fiu

Un copil este cel mai important lucru pe care îl avem în viața noastră. De aceea, când are ziua de naștere, este o zi atât de specială, încât vrem să-i facem cadouri frumoase și să dedicăm cele mai minunate mesaje și mesaje de ziua de naștere pentru un fiu.

Prin urmare, mai jos vei cunoaște mai multe salutări pe care i le poți dedica.

 • Încă o lumânare se adaugă la tortul tău de ziua de naștere, încă un an de experiență se adaugă la istoria vieții tale. Vreau să știi că părinții tăi îți vor sprijini întotdeauna deciziile, astfel încât să fii un om bun. Felicitări fiule al vieții mele!
 • Vă dorim tot ce este mai bun și să împliniți mulți ani fiul, părinții voștri vă iubesc și să aveți o zi frumoasă.
 • Draga fiule, Îmi amintesc încă când te-ai născut și te-au pus în brațele mele, când te-am purtat și ți-am schimbat scutecele, când ai vorbit și ai spus primele cuvinte din viața ta. Astăzi îmi dau seama ce om grozav ai devenit și mă bucur. Fiule, la mulți ani.
 • Fie ca tu să slujești în continuare mulți ani, să te binecuvânteze Dumnezeu și fiul la mulți ani.
 • Ai fost copilul casei, astăzi când împlinești încă un an, începi să devii bărbat și începi să trăiești viața, să ai dificultăți, dar nu-ți face griji, pentru aici suntem noi părinții tăi, să te susținem în tot ceea ce tu nevoie. La mulți ani, fiule!
 • Părinții tăi vor fi mereu acolo pentru a-ți atinge visele și a-ți îndeplini obiectivele propuse. În această zi specială sper să te distrezi mult înconjurat de toți acei oameni care te iubesc atât de mult.
 • Vă doresc un frumos, distractiv și fericit an, fiule drag, părinți îți doresc la mulți ani.
 • Că întâlnești unul, că întâlnești două și că îți întâlnești multe altele, că toate visele tale de atins, toate obiectivele tale de îndeplinit și mereu împreună cu familia ta, amintește-ți că te vom iubi mereu necondiționat. TE IUBESC FIULE, FELICITARI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *