Fraze și mesaje de la mulți ani pentru un bunic

mesaje de ziua de nastere pentru un bunic

Conţinut

Bunicul tău are o zi de naștere? Vrei să-i amintești cât de mult îl iubești și cât de important este el pentru tine? Atunci ar trebui să continuați să citiți acest articol, deoarece aici veți cunoaște mesaje de ziua de naștere pentru un bunic cele mai frumoase și originale de pe Internet.

În plus, vă vom oferi câteva imagini cu mesaje de ziua de naștere pentru un bunic pe care o vei iubi fără îndoială.

Urări de la mulți ani pentru bunicul meu

Vom începe acest articol cu ​​un lista de mesaje pentru ziua de naștere pentru un bunic 100% original că îi poți dedica pentru ca el să știe cât de mult îl iubești.

 • LA mulți ani BUNICULE! Astăzi ai fericirea de a împlini încă un an, ceea ce îți doresc cel mai mult este sănătate și fericire.
 • Fie ca Dumnezeu să fie întotdeauna cu tine oriunde te-ai afla, pentru că dacă ești cu mine dragul meu bunic, voi avea grijă mereu de tine. Prin urmare, în ziua ta specială, vreau să-ți urez o zi de naștere fericită bunicule.
 • Bunicule, sper să te distrezi minunat, însoțit de toți cei dragi și prieteni. Rețineți întotdeauna că sunteți foarte important pentru noi toți. La mulți ani dragă bunic.
 • Universul mi-a oferit cea mai bună bucurie, dar ce bucurie a fost să-mi dai ocazia de a fi nepotul tău și de a împărtăși cu tine în toți acești ani care te asigur că au fost cei mai buni pe care l-am trăit. TE IUBESC BUNICULE! Îți urez La mulți ani.
 • La mulți ani bunicule, cu siguranță în lumea asta nu există bunic ca tine. Din acest motiv, vă mulțumesc pentru toți anii în care ați fost alături de noi toți și pentru că în fiecare zi ne spuneți toate anecdotele voastre.
 • Astăzi este ziua de naștere a celui mai bun bunic care poate exista. Prin urmare, dragă bunic, sper ca ziua ta să aibă tot ce este mai bun, nu uita niciodată cât de importantă este pentru noi toți. Felicitări bunicule.
 • Bunicule. Sa aveți o zi frumoasa, vă mulțumesc că m-ați învățat tot ce știu astăzi. Pentru mine ești un profesor excelent despre ceea ce poate spune universitatea vieții.
 • Dragă bunic, nu uit că viața este frumoasă la orice vârstă. La mulți ani bunicule, Voi avea întotdeauna grijă de tine așa cum ai făcut-o cu mine în copilărie.

Mesaje originale ale bunicului de la mulți ani

Vrei să afli în continuare mai multe felicitări de ziua de naștere pentru un bunic? Ești norocos!

Scriitorii noștri specializați au pregătit o mare listă cu mesaje de ziua de naștere pentru un bunic care sunt total originale, nemaivăzute până acum, astfel încât să vă puteți trimite dragul bunic în această zi specială.

 • Felicitări bunicule, este încă un an în care vei continua să trăiești aventuri cu noi toți. Astăzi, mulțumesc universului pentru că mi-a dat bucuria de a fi nepotul tău. Vă doresc un foarte, foarte fericit bunic.
 • Sunteți unul dintre cei mai importanți și dulci oameni pe care i-am putut întâlni în această viață. În ziua de azi nu știu să exprim cât de mult te iubesc, întrucât lumea este prea mică pentru ca eu să ți-o descriu, fără nimic altceva de spus, bunic la mulți ani.
 • Pentru mine, pe lângă faptul că îmi este bunic, ești un mare prieten. Îți voi mulțumi mereu că m-ai sprijinit și m-ai sfătuit în toate privințele, astăzi în ziua ta îți doresc ca, pe lângă faptul că ai o zi de naștere frumoasă. Dumnezeu să te umple de bucurii și să-ți dea multă sănătate pentru a o putea împărtăși cu noi încă mulți ani.
 • Dragă bunicule. M-ai învățat latura bună și partea rea ​​a vieții, fără marea ta înțelepciune știu că nu aș putea trăi, te iubesc foarte mult și îți doresc tot binele bunicul meu de ziua ta.
 • Că împlinești unu, că împlinești doi, că împlinești trei și că împlinești o mie, dar în fața tuturor lucrurilor pe care le continui să le împlinești fericit. La mulți ani bunicule!
 • La mulți ani bunicule, vei fi întotdeauna ca un al doilea tată pentru mine, pentru că ești cea mai minunată persoană care a fost vreodată în această lume.
 • Astăzi avem pregătite o mie de surprize pentru tine, pentru că vrem să îți dai seama că ești foarte important pentru întreaga noastră familie, te iubesc atât de mult bunicule la mulți ani.

Alte mesaje de ziua de naștere pentru un bunic

Un bunic este unul dintre cei mai importanți oameni dragi din familie. Bunicii sunt oameni foarte sentimentali, sensibili și răsfățați cu nepoții lor.

Sunt mereu plini de amintiri și anecdote pe care le-au trăit de-a lungul vieții și ne lasă întotdeauna o lecție. Prin urmare, este important ca dumneavoastră, ca nepot, dedicați cele mai frumoase și originale mesaje de ziua de naștere.

 • Dragă bunicule, Știu că la această vârstă nu vei mai fi cel mai rapid la alergat și nici nu vei avea aceeași agilitate să joci cu mine. Știu însă că vei fi mereu acolo pentru a mă face fericit cu acea voce dulce pe care o ai, însoțindu-mă să o urmez și a călăuzi mereu prin cei mai buni pași. Felicitări bunicule.
 • Bunicul meu, știu că uneori nu acord prea multă atenție sfaturilor pe care mi le-ai dat și că uneori vei crede că l-am uitat, dar tu care mă cunoști mai bine decât oricine știi că sunt puțin încăpățânat. În ciuda unor pași răi pe care i-am făcut, ai fost mereu acolo pentru mine, Astăzi vă doresc o zi frumoasă și fericită, bunicule.
 • Împreună cu verii mei și unchii mei, vă dorim cele mai fericite zile de naștere. Ești o persoană minunată și vrem să fii alături de noi pentru totdeauna. Felicitări bunicule, ești cel mai bun.
 • De la cele mai rele lucruri pe care le-am făcut în viața mea până la cele mai bune lucruri pe care vi le pot încredința și știu că veți sta întotdeauna așteptând cu nerăbdare să vă povestesc despre ele. Din acest motiv, bunicul meu, la fel cum am încredere în tine, sper că și tu ai încredere în mine. La mulți ani bunicule !
 • Astăzi, că ești de ziua ta, vreau să-ți dedic un mesaj plin de dragoste, astfel încât să ții cont întotdeauna că ești unul dintre cei mai importanți oameni din viața mea. Mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine, te iubesc, la mulți ani bunicule.
 • Vă mulțumesc că mă răsfățați mereu și că ați avut grijă de mine la fel de mult ca și voi. Prin urmare, sper că astăzi veți avea cele mai bune zile de naștere și, de asemenea, Dumnezeu vă va oferi multă sănătate și fericire. Că le împlinești foarte fericit bunicul inimii mele.
 • Știu că, când eram mai tânăr, în spatele tău fugeam mereu, plângeam, mă murdăream, mă jucam, pe măsură ce treceau anii, ne uitam la filme și spuneam povești. Pentru mine ești una dintre cele mai importante ființe și astăzi în această zi specială îți doresc la mulți ani bunicule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *