Mesaje de la mulți ani pentru o nepoată

mesaje de ziua de nastere pentru o nepoata

Conţinut

Dacă sunteți în căutarea cele mai bune mesaje de ziua de naștere pentru o nepoată. Permiteți-mi să vă spun că ați ajuns pe site-ul potrivit, deoarece aici veți cunoaște cele mai variate și originale mesaje de ziua de naștere pentru o nepoată pe Internet.

Vă vom oferi și câteva imagini uimitoare de ziua de naștere pentru o nepoată pe care cu siguranță o vei iubi!

Urări de la mulți ani pentru o nepoată

O nepoată este ca si cum ai o fiică.Ele sunt comorile fraților noștri și pe măsură ce cresc, începem să le vedem ca fiicele noastre. Acest lucru este mai frecvent atunci când sunt foarte apropiați și ne bucurăm de toată dezvoltarea lor ca persoană.

Prin urmare, ea merită să te dedici cele mai frumoase mesaje pentru de ziua de naștere de sa o nepoată că vei ști în continuare.

 • La mulți ani nepoata mea! Cât de mândru mă face să te salut în această zi. Este că ai fost cel mai bun prieten și tovarăș al copiilor mei, nu exagerez când îți spun că ești ca o altă fiică. Multe felicitări în ziua ta.
 • Vă doresc o zi de naștere plină de fericire, unde pe parcursul tuturor orelor, minutelor și secundelor acestei zile să te simți ca cea mai iubită persoană din lume. Pentru tot ceea ce meritați, viața vă va oferi cel mai frumos din sine. La mulți ani.
 • Îmi doresc să ai o nepoată frumoasă de ziua mea de inimă. Împreună cu întreaga familie astăzi vă vom sărbători ziua de naștere și vrem să vă oferim cele mai bune urări în această zi specială. Felicitări dragă nepoată!
 • Acest moment a meritat așteptat 365 de zile. Îmi doresc tot acest timp, încă de un an te întorci la împlinire și voi fi alături de tine să mă bucur de ea. Fie să împlinești multe altele!
 • Inima care iubește va fi întotdeauna tânără, vă doresc un nou an de viață plin de dragoste și bucurie, dragă nepoată, bucurați-vă foarte mult de această zi. Te iubesc foarte mult și la mulți ani cu oamenii pe care îi iubești cel mai mult.
 • Mi-aș dori ca visele tale să nu dispară niciodată din viața ta și să le împlinești pe rând, astfel încât să te facă mai fericită, nepoată frumoasă, sper ca în această zi frumoasă să ai un zâmbet mare și să te bucuri din plin de el. La mulți ani nepoata.
 • Ești o persoană minunată și îți doresc tot binele acestei lumi. La mulți ani nepoată !
 • La mulți ani frumoasa mea nepoată, să ai numai binecuvântări astăzi, mâine și mereu. Ce bucurie îți faci ziua de naștere, ești pentru mine ca o fiică, pentru că îți reamintesc că așa sunt nepoții: ceilalți copii ai noștri pe care îi iubim imens.
 • Cele mai frumoase mesaje pe care îmi place să le scriu sunt acelea în care îți pot dori o zi frumoasă, dar astăzi aș vrea să vă urez la mulți ani dragă nepoată și bucurați-vă împreună cu cei dragi.
 • Fie ca toate dorințele tale să se împlinească în această zi specială, dragă nepoată, astăzi încetezi să fii o fată pentru a deveni o femeie mică, bucură-te foarte mult de această zi. La mulți ani dragă nepoată.
 • O nouă zi a răsărit îmbrăcată în bucurie, sărbătoare și fericire. Astăzi același soare a răsărit mai luminos ca niciodată pentru că știam că va fi cea mai frumoasă zi pe care urma să o trăiesc. Mulțumesc că ai dat lumii atât de multă fericire. La mulți ani nepoată, ești cea mai bună din lume.

Alte felicitări și urări de la mulți ani pentru o nepoată

Dacă totuși vrei să îi cunoști pe alții mesaje originale de ziua de naștere pentru o nepoată. Nu există nicio problemă, pentru că articolul respectiv nu s-a terminat încă și mai avem multe alte mesaje de ziua de naștere pentru o nepoată care cu siguranță vă vor ajuta să o salutați în această zi specială pentru ea.

 • Vreau să îi doresc în această zi minunată la mulți ani la cea mai bună nepoată . Vreau să vă reamintesc că, în ciuda distanței, sunteți foarte special pentru mine. Sper în această zi să aveți un timp incredibil și să vă bucurați de el pentru că meritați cu adevărat.
 • Nepoata, astăzi îți sărbătorești ziua de naștere și vreau să-ți doresc o zi de naștere excelentă, să vă fie revărsate astăzi toate binecuvântările, frumoasa mea nepoată. La mulți ani.
 • Fie ca bucuria pe care o ai astăzi să o păstreze pentru tot restul vieții tale îndelungate, și că toate binecuvântările să cadă asupra ta, te iubesc la fel de mult ca pe oricare dintre copiii mei,   la mulți ani dragă nepoată.
 • După atâta așteptare și așteptare, acea zi specială pentru tine a ajuns în sfârșit astăzi. În sfârșit, astăzi întreaga familie este norocoasă în această sărbătoare a ta, deoarece cineva pe care îl iubim foarte mult devine un an mai mare. Să mai cunoști mult mai multe nepoate!
 • Astăzi este una dintre acele zile dulci-amărui, din acele zile în care distanța mă doare mai mult ca oricând, totuși, este și din acele zile în care fericirea ta o cheamă pe a mea și reușește să o trezească, de aceea îți doresc o minunată și la mulți ani nepoată.
 • Dar uite cine este ziua de naștere astăzi? Cea mai drăguță prințesă din toate regatele, cea mai bună, umilă și simplă femeie, o nepoată la fel de prețioasă ca tine. Pentru că aveți toate aceste valori este că astăzi vă doresc la mulți ani, dragă nepoată.
 • Multe felicitări dragă nepoată, Sper ca această zi să fie așa cum vrei, îmi doresc ca Dumnezeu să arunce asupra ta toate binecuvântările și bucuriile pe care le meritați. Să ai o zi de naștere fericită!
 • Mă tem că încă un an vei mai îmbătrâni, dar nu-ți face griji pentru că cred că ar trebui să zâmbești mereu, face parte din viață să îmbătrânești draga mea și asta te va umple cu mai multă înțelepciune, la mulți ani dragă nepoată.
 • Ieri m-am dus la culcare devreme dorind să mă trezesc cât mai curând posibil, să vă trimit acest salut de ziua de naștere și să vă doresc un timp minunat, alături de cei dragi și prietenii tăi. Ești o persoană minunată, nu te schimba niciodată. Vă doresc la mulți ani, nepoată a inimii mele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *