Fraze și mesaje de ziua de naștere pentru o fiică

mesaje de ziua de nastere pentru o fiica

Conţinut

Azi e ziua de naștere a fiicei tale? Vrei să-i trimiți cele mai frumoase felicitări? Păi ați ajuns la articolul potrivit, pentru că aici vă vom prezenta cele mai bune mesaje de ziua de naștere pentru o fiică de pe tot Internetul.

În plus, îți vom oferi câteva imagini minunate de ziua de naștere pentru ca fiica ta să-i le dedici în această zi specială pentru ea.

Mesaje de ziua de naștere pentru o fiică

Știm că ea merită tot ce este mai bun. Prin urmare, vom începe acest articol cu ​​o listă de mesaje originale de ziua de naștere pentru o fiică care îi va servi să o întâmpine în această zi minunată.

 • La mulți ani fetița mea! Sper ca toate dorințele și visele tale să fie îndeplinite. Primește de la nașii tăi o mie de binecuvântări și îmbrățișări mari, îți doresc binele acestei lumi și amintește-ți că te vom iubi mereu foarte mult.
 • Dumnezeu să te binecuvânteze, să aibă grijă de tine și să te protejeze, dragă fată. Sper ca toate visele tale să devină realitate. Vreau să știți că puteți conta întotdeauna pe sprijinul nostru deplin. Sper că ești foarte fericită în ziua ta și vrem să-ți dorim o zi de naștere frumoasă, draga mea fiică.
 • Draga mea vreau să-ți doresc în această zi specială pentru ca tu să ai o zi de naștere minunată, fiică.
 • Fata mea la mulți ani. În această zi foarte importantă, veți fi înconjurați de oameni care te iubesc și te iubesc foarte mult, prin urmare, vom fi mereu acolo alături de voi, vă iubim și vă dorim o frumoasă naștere la mulți ani. Te iubesc, nașii tăi.
 • Dumnezeu să vă binecuvânteze întotdeauna, să vă lumineze și să vă ghideze în direcția cea bună, astfel încât să puteți realiza toate visele pe care le aveți. Părinți  tăi îți doresc tot binele din lume și să sărbătoriți încă mulți ani. Sa ai o viață fericită! Amintește-ți că părinții tăi vor fi mereu acolo pentru tine.
 • Pentru cea mai tandră și frumoasă fată din lume, nașii voștri vă doresc să aveți cele mai bune zile de naștere înconjurate de oamenii care vă iubesc cel mai mult. Te iubim, nașii tăi!
 • Primiți binecuvântările noastre dragă fiică. Amintiți-vă că nașii voștri sunt ca niște părinți pentru tine., prin urmare, vă vom oferi toată dragostea și afecțiunea noastră, vă dorim binele și vă dorim cel mai bun succes La mulți ani fata noastră.

Alte mesaje de ziua de naștere pentru o fiică

Vrei totuși să afli mai multe mesaje de ziua de naștere pentru o fată? Nu există nicio problemă, pentru că mai jos vă vom lăsa alte felicitări pe care cu siguranță le veți iubi.

 • Dumnezeu ne-a dat bucuria de a fi nașii tăi, al doilea părinte. Sper că ai o zi de naștere minunată. Amintiți-vă că nașii voștri vor fi mereu acolo pentru dvs., vă dorim mult succes și să ne bucurăm de ziua de naștere, fericită fină.
 • Astăzi îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat cea mai importantă misiune din viața mea: să fiu mama ta, cea care te va susține mereu în orice moment și va fi aproape de tine pentru toate problemele care apar și se vor bucura împreună de lucrurile frumoase care au primit în viață. La mulți ani, prințesa mea!
 • Astăzi, că sărbătorești încă un an de viață, vrem să-ți dorim cel mai bun succes. Astăzi că nu mai ești o fată, vrem să-ți oferim toată dragostea noastră, îți dorim multă fericire și îți reamintim că ai întotdeauna sprijinul nostru. Te iubim, la mulți ani fata mea dragă.
 • Draga mea fiică, astăzi de ziua ta îmi face plăcere să fiu și să ți-o împărtășesc, mulțumesc universului pentru că mi-ai dat fericirea de a-ți fi mamă. Fie ca tu să ai mereu sănătate, inteligență și putere, astfel încât să poți parcurge marile drumuri care te așteaptă în viață. Felicitări dragă fiică.
 • În această zi frumoasă simt o mare bucurie să împărtășesc încă una dintre zilele tale de naștere și să pot fi acolo pentru a te vedea crescând cu fiecare an care trece. Sper ca în această zi frumoasă care este atât de importantă pentru tine, să te bucuri de cele mai bune lucruri din viață și să-ți dea Dumnezeu bucuria de a-ți atinge toate obiectivele. LA MULȚI ANI .
 • Fiica mea, amintește-ți că ai alți doi părinți pe care poți conta întotdeauna, care te vor sprijini și îți vor oferi cele mai bune sfaturi pentru a putea merge mai departe. Părinți tăi te iubesc și te vor iubi întotdeauna foarte mult. De aceea, în această zi specială, vrem să îți vă oferim acest cadou frumos și îți dorim să ai cele mai bune zile de naștere. La mulți ani draga mea fată Dumnezeu să te binecuvânteze.
 • Astăzi este ziua de naștere a unei fete frumoase,  căreia îi voi oferi mereu toată dragostea mea pentru ca ea să nu se simtă niciodată tristă, tot sprijinul meu pentru ca ea să nu se simtă niciodată singură, să-i urez ce e mai bun în această lume . La mulți ani dragă fiică a inimii mele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *