Mesaje de la mulți ani pentru o bunică

mesaje de ziua de nastere pentru o bunica

Conţinut

O bunică este ca o mamă pentru mulți dintre noi. Prin urmare, nu este nimic mai frumos decât să-și sărbătorească ziua de naștere și să-i trimiți niște frumoase mesaje de ziua de naștere pentru o bunică.

În acest articol veți cunoaște multe mesaje de ziua de naștere pentru bunica dvs. care, fără îndoială, o vor încânta și o vor face foarte foarte fericită.

Urări de la mulți ani pentru o bunică

Dacă ceea ce vrei este să dedici un salut frumos de ziua de naștere pentru o bunică Dar nu știi să exprimi cât de mult o iubești și cât de importantă este ea în viața ta, mai jos poți găsi multe mesaje și mesaje care te vor face să-ți urezi la mulți ani la bunica ta în cel mai frumos mod.

 • La mulți ani bunică! Vă mulțumesc că ați fost cu mine încă de la o vârstă fragedă. Astăzi în ziua voastră vă doresc multă sănătate și fericire, astfel încât să împărtășiți această zi specială tuturor celor dragi care vă iubesc foarte mult.
 • Că împlinești 1 an, că împlinești 2 ani, că împlinești 3 ani și că împlinești 1000 de ani, dar mai presus de toate că îi întâlnești în continuare foarte fericiți. Te iubesc bunică la mulți ani.
 • Un alt număr este adăugat vârstei tale, încă un an pentru a continua să trăiești aventuri cu noi toți. Așa că îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat fericirea de a fi nepotul tău. În ziua ta specială îți doresc la mulți ani bunică!
 • Astăzi întreaga lume sărbătorește pentru că cea mai bună bunică din lume este de ziua ei.
 • Ești o persoană care m-a învățat tot ce știu până acum. Ești cea mai dulce și mai umilă persoană pe care am cunoscut-o vreodată. Nu știu să exprim cât de mult te iubesc, deoarece lumea mi se pare mică. LA mulți ani BUNICĂ.
 • Astăzi, în ziua ta, îți doresc, bunică pe lângă la mulți ani, ca Dumnezeu să te umple de sănătate, astfel încât să putem împărtăși mulți ani cu tine.
 • Pentru mine, pe lângă faptul că îmi ești bunică, ești un prieten fidel, ești mereu acolo pentru a mă sprijini și a mă sfătui în toate. Îți doresc multe felicitări dragă bunică.
 • Nu aș ști cum să explic cât de important ești pentru mine, m-ai învățat partea bună și cea rea ​​a vieții, deoarece fără înțelepciunea ta nu aș putea trăi. Te iubesc foarte mult și îți doresc la mulți ani bunică.

Mesaje originale ale bunicii de la mulți ani

Așa cum am spus mai sus, pentru mulți oameni o bunică este ca o a doua mamă. Prin urmare, am pregătit o listă de mesaje de naștere total originale pentru o bunică, astfel încât să își amintească cât de mult o iubești.

 • Mulțumesc Universului pentru că azi îți sărbătorești din nou ziua de naștere. Nu credeți că îmbătrâniți, toate aceste riduri sunt din experiență, vreau să știți că vă doresc o zi buna de naștere foarte fericită.
 • Cea mai inteligentă și mai amuzantă persoană este de ziua sa, cineva care m-a umplut de bune maniere, m-a învățat primii pași, m-a umplut de înțelegere și m-a inspirat să fac ceea ce credeam că este imposibil. Aceasta este bunica ta, de aceea, în această zi specială îți doresc o zi frumoasă și fericită, bunica mea dragă.
 • Astăzi sărbătorim pentru că cea mai bună persoană este de ziua de naștere: tu ești, dragă bunică.
 • De la cel mai cumplit lucru pe care l-am făcut, până la cel mai interesant lucru, pot să vi-l încredințez. Puteți avea încredere în mine pentru tot ce aveți nevoie, la fel cum am încredere în voi, astăzi și voi fi mereu aici dorindu-vă o la mulți ani bunicuța din inima mea.
 • Indiferent de toate momentele în care am greșit, tu ai fost acolo să mă înveți ce făceam greșit și cum trebuia să fac asta. Așa că nu mi-am putut imagina o zi în care nu m-ai învățat ceva nou. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a permis să petrec o altă zi de naștere cu tine.
 • Tu, bunica, cea care m-ai învățat să fac primii pași, m-ai luat când m-am împiedicat de o mie de ori, pentru asta sunt atât de recunoscătoare. În ziua ta nu trebuie decât să-ți doresc multă sănătate, să ai o zi frumoasă, bunicuță .
 • Felicitări bunică! Nu voi uita niciodată cum ai avut grijă de mine împreună cu bunicul meu. Fără îndoială, aceste amintiri sunt prezente în fiecare zi în inima mea. Iti doresc o zi de nastere frumoasa. Sper să vă pot reda puțin din tot ceea ce ați făcut pentru mine.
 • Tu ești cel care a avut grijă de mine, m-a stricat și mi-a mulțumit toate capriciile. Ești acea lumină mică care îmi luminează întotdeauna calea, astfel încât să fiu o persoană bună. FELICITĂRI BUNICĂ!
 • Draga bunică, știu că vei fi mereu acolo pentru a mă bucura cu cea mai dulce voce a mea care mă însoțește să continui. Poate că nu ești la modă sau cel mai tânăr dar vei fi întotdeauna cea mai bună bunică care poate exista, La mulți ani bunica.

Alte mesaje de ziua de naștere pentru o bunică

Vrei să afli în continuare mai multe mesaje de ziua de naștere pentru o bunică? Nu e nicio problema! Pentru că editorii noștri au pregătit mai multe felicitări pentru a le dedica bunicii tale.

 • Nu voi putea niciodată să exprim toate sentimentele amestecate pe care le am în inima mea față de tine, bunica. M-ai învățat cele mai bune lecții și anecdote pe care le are viața, acele lecții care mă vor călăuzi mereu pe calea binelui. La mulți ani din inima bunica mea.
 • Știu că uneori nu am ascultat multe dintre sfaturile tale, așa că vei crede că l-am uitat, dar mă cunoști mai mult decât oricine și știi cât de încăpățânat pot fi. Cu toate acestea, ai fost mereu acolo pentru mine, de aceea îți doresc la mulți ani bunica.
 • Mulțumesc că ai grijă mereu de mine. Ești a doua mea mamă și te ador din toată inima. La mulți ani bunica.
 • Ai fost, ești și vei fi întotdeauna cea mai bună bunică pe care o poate avea orice nepot. Binecuvântată sunt că voi avea alături o a doua mamă la fel de specială ca tine, care să mă învețe calea cea bună spre o viață mai bună, în această zi îți doresc să ai cea mai bună zi de naștere din lume, draga mea bunică.
 • Îi mulțumesc vieții că mi-a dat fericirea de a avea o bunică ca tine și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a permis să fiu nepoata ta, că mi-a dat toată dragostea din lume de când m-am născut. Prin urmare, astăzi, în ziua ta, îți doresc să ai tot ce e mai bun de la bunica ta de ziua ta.
 • Bunic-o, ai avut grijă de mine, verii mei și verii mei, ești atât de special pentru noi toți. Vrem doar să vă mulțumim pentru cât ați făcut și vă dorim cele mai bune zile de naștere.
 • Îți doresc o buna ziua de naștere bunică! Ești ca o a doua mamă pentru mine, cea mai minunată persoană care poate exista și că în ciuda tuturor, ești mereu acolo pentru mine.
 • După ce am petrecut cei mai buni ani din viața mea lângă tine, pregătit mereu să-mi împărtășesc toate aventurile, să mergi cu mine în timp ce făceam primii pași și ce modalitate mai bună de a-ți mulțumi decât să-ți împărtășesc toți anii. Felicitări bunicu-ță, ești cea mai bună din toată lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *