Expresii și mesaje amuzante pentru ziua de naștere

mesaje amuzante pentru ziua de nastere

Conţinut

Când cei dragi au o zi de naștere, de multe ori ne hotărâm să ne exprimăm sentimentele trimițându-le niște urări profunde de aniversare. Cu toate acestea, am putea trimite și câteva mesaje amuzante de ziua de naștere tuturor celor care au o zi de naștere.

Exact despre asta este vorba în articol. Aici vei ști cele mai bune felicitări amuzante și originale de ziua de naștere care va aduce fără îndoială un zâmbet oricui.

Mesaje amuzante de ziua de naștere

Am auzit întotdeauna că râsul este unul dintre cele mai bune medicamente de acolo. Prin urmare, editorii noștri au creat aceste mesaje amuzante de ziua de naștere, astfel încât să le puteți împărtăși prietenilor, prietenilor sau oricărui membru al familiei care are ziua de naștere.

 • Astăzi s-a născut o persoană pe care o iubesc foarte mult și îi doresc tot binele din lume, de care voi avea grijă și voi ajuta întotdeauna în orice mod pot, acea persoană este foarte specială și importantă pentru mine. Ah! Te-ai născut și tu, hahaha, îți doresc multe succese.
 • Îmi doresc multă fericire. Scriu aceste mesaje pentru că o fac cu cei care nu le trimit niciodată un cadou, pentru a economisi bani în fiecare an. Hahaha, sper să vă bucurați de această zi.
 • Sper să ai o zi frumoasă! Nu vă faceți griji cu privire la vârsta în care slujiți, problema a fost rezolvată. Ți-am cumpărat două prăjituri de dimensiuni familiale, astfel încât să se încadreze toate lumânările, câte una pentru fiecare an pe care îl întorci. Haha, felicitări.
 • Vă doresc multe felicitări dragă prietenă, că toate visele și dorințele voastre se împlinesc. Mai ales acel vis de a avea mulți bani și de a-mi da puțin. Dar nici măcar să nu vă îndepliniți, hahaha, vă trimit o îmbrățișare și o zi de naștere amuzantă foarte fericită.
 • Aveam de gând să-ți cumpăr un cadou dar am decis să-l donez celor mai nevoiași, în acest caz pentru mine, deoarece am nevoie de mai mult decât de tine. Vă doresc tot ce e mai bun și visele voastre să se împlinească.
 • A sosit ziua ta specială, în care nu-ți mai place să ieși noaptea, nici zgomotul, nici muzica tare, nici să bei băuturi, pentru că ești bunic. Hahaha felicitări, că îți îndeplinești toate obiectivele.
 • Vă doresc cele mai bune zile de naștere. Ți-am adus cadou un șampon pentru chelie, sper să te bucuri mult, hahaha, la mulți ani amuzant.
 • Vă doresc un prieten foarte fericit, chiar dacă este ca a zecea oară când îmi spuneți că împliniți 30 de ani, hahaha, este timpul să asimilați vârstele. Mai presus de toate, îți doresc să ai tot ce e mai bun din zilele tale de naștere, nu uita că nu mai ai 30 de ani, acum ai 40 de ani.
 • Ați ajuns în sfârșit la o vârstă în care, dacă sunteți atât de bătrân pe cât apăreți, vă declar ca o persoană nemuritoare, hahaha. Vă doresc succes și felicitări, sper ca toate visele și dorințele voastre să se împlinească.

Alte mesaje amuzante la mulți ani

Vrei să afli mai multe mesaje originale amuzante de ziua de naștere? Nicio problemă, pentru că mai jos vei cunoaște mai multe mesaje amuzante de ziua de naștere pe care cu siguranță le vei iubi.

 • Astăzi s-a născut o persoană strălucitoare, fermecătoare, inteligentă și foarte talentată, ce păcat că nu ai fost tu. Ei bine, poate anul viitor va fi mai bine pentru tine, îți doresc mult succes, hahahaha. Felicitări.
 • FELICITĂRI! Vă doresc tot binele acestei lumi, profitați de vârsta voastră și ieșiți, săriți și fugiți. Dacă nu poți alerga, atunci mergi, dar din moment ce te iubesc atât de mult în această zi, îți voi oferi un baston confortabil care să se potrivească mâinii tale și să-ți susțină toată greutatea, hahaha.
 • Prietene, ca să vezi că nu sunt rău, am decis să folosesc banii din darul tău pentru a-ți plăti un azil unde vei fi internat în curând, atunci îmi mulțumești. Hahaha, tataie la mulți ani.
 • Limitez întotdeauna bugetul pentru cadourile mele la oameni, pe baza a ceea ce mi-au dat de ziua mea. Deci, ghiciți: Cu-i o să cumpăr un cadou ieftin din acest an? Păi da, pentru tine, hahaha îți doresc o zi de naștere amuzantă foarte fericită.
 • Astăzi este ziua de naștere a celui mai bun prieten al meu, așa că vă doresc mult succes și să vă atingeți toate obiectivele. Dacă ai o petrecere, trebuie să mă inviți, pentru că altfel vei rămâne fără cel mai bun prieten.
 • La mulți ani dragă fiule, din moment ce crezi mereu că a fi mai mare este distractiv .Sper să te vezi în oglindă, astfel încât să râzi din suflet, hahaha. Îți doresc multă fericire.
 • Să continuăm să sărbătorim încă mulți ani și să ne bucurăm de cele mai bune zile de naștere. Nu ți-am adus niciun cadou pentru că atunci când îmi dai la următoarea mea zi de naștere, îți vei primi al tău, hahaha. Felicitări.
 • Vă doresc tot binele din lume și să vă îndepliniți toate așteptările de viață. Mi-aș dori ca problemele tale să fie la fel de puține și între ele, precum dinții bunicii mele. La mulți ani amuzanți!
 • Astăzi vin să vă dau câteva sfaturi, să scoateți oglinzile din casă, ca să nu vă speriați și să aveți un infarct cu bătrânul pe care îl vedeți în fiecare an. Hahaha, felicitări, TE IUBESC FOARTE MULT.
 • În această zi specială, am decis să ies și să călătoresc prin lume, să călătoresc în cât mai multe locuri posibil și să mă distrez minunat. Ce crezi dacă ai grijă de animalul meu de companie în timp ce mă distrez? Hahaha îți doresc mult succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *