Mesaje de dragoste lungi și frumoase de dedicat

Mesaj de dragoste

Conţinut

Dacă ești îndrăgostit de partenerul tău, este normal să te gândești constant la cum să arăți ce simți pentru ea. De fapt, dacă nu, iluzia cel mai probabil se va estompa puțin câte puțin, stingând scânteia care va pune capăt frumoasei tale povești de dragoste.

Mesaje de dragoste lungi

Pentru ca acest lucru să nu se întâmple, singurul lucru necesar este să vrei să-l faci să zâmbească în fiecare zi, să-și dorească vezi că cineva atât de special fericit. Fiecare persoană este diferită și nu există o metodă specifică, dar există sfaturi pe care le puteți folosi și sunt întotdeauna utile. De exemplu, mesaje de dragoste lungi de dedicat Ele sunt întotdeauna o alegere bună, așa că mai jos v-am lăsat cea mai bună listă de mesaje.

Mesaje lungi de dragoste

 • Dragostea mea, în fiecare dimineață mă opresc să mă gândesc la ce viață aș fi avut dacă nu ne-am fi întâlnit, iar adevărul este că sunt sigur că nu aș fi 5% la fel de fericit precum sunt alături de tine. Datorită ție sunt o persoană mai bună, am putut să evoluez și, prin urmare, nu pot decât să-ți spun că te iubesc și vom fi mereu împreună.
 • A plouat deja de când ne-am încrucișat cărările, dar chiar și așa sunt încă surprins, pentru că timpul continuă să treacă și nu pot înțelege cum fiecare secundă care trece sunt mai îndrăgostită de tine.
 • Stomacul meu se frământă doar gândindu-mă la viața mea dacă nu ne-am fi întâlnit în ziua aceea minunată. Nu cred că aș fi fericit fără tine.
 • Dacă într-o zi tristețea te invadează sau nu-ți amintești cât de îndrăgostit sunt de tine, adu-ți aminte acest lucru: „Fără tine, lumea asta nu ar fi atât de fantastică”, nu uita niciodată că imperfecțiunile tale te fac să fii o persoană perfectă .
 • M-am îndrăgostit de tine știind ce ești, știind că dragostea noastră nu va fi ușoară, că îmi va fi dor de tine, că ar fi foarte greu să te văd plecând și să aștepți să te întorci, dar pentru dragoste totul este posibil și voi continua să te aștept de fiecare dată când îți va fi necesar, pentru că în viață, la fel ca iubirea, nimeni nu a spus că va fi ușor.
 • S-ar putea să crezi că exagerez, dar adevărul este că nu mint când îmi exprim toată dragostea față de tine. De fiecare dată când vorbești cu mine mă topesc și mă simt important și norocos, mulțumesc pentru modul în care mă tratezi, acest lucru nu ar fi posibil dacă nu ai fi aici.
 • De fiecare dată când te îmbrățișez, se naște în mine un nou zâmbet, sentiment care confirmă că ceea ce simt pentru tine este adevărat și te voi iubi toată viața.
 • De acum, tot al meu este al tău, îți dau sufletul meu, m-ai vrăjit cu ochii tăi și nu pot decât să te iubesc și să-ți dau inima.

Mesaje lungi pentru iubita mea

 • Pe lângă faptul că ești drăguță, veselă, amabilă, apropiată, iubitoare, atentă și zâmbitoare. Nu va veni ziua în care să mă satur să-ți amintesc ce vrei să spui în viața mea, cât de importantă ești și cât de mult te iubesc. Sunt un prost foarte norocos.
 • Este amuzant că cele mai bune lucruri se întâmplă atunci când te aștepți mai puțin la ele. Nu mai credeam în dragoste, eram chinuit, fără speranța de a găsi femeia perfectă pentru a mă înțelege cu mine, căreia mi-o puteam da, să am încredere în secretele și dragostea mea mai presus de toate … Și apoi ai ajuns, oferindu-mi cea mai bună surpriză pe care aș fi putut-o ar fi putut da.
 • Nu aș crede niciodată că ar putea exista o fată atât de perfectă, tu ești totul pentru mine, prințesă.
 • Nu am de gând să te mint, în ziua în care am început ca un cuplu, eram sigur că nu vom dura mai mult de câteva săptămâni, am văzut relația noastră ca pe ceva temporar, dar pe măsură ce am ajuns să te cunosc, mi-am dat seama că ești o persoană frumoasă și meriți totul.

Mesaje lungi pentru iubitul meu

 • Au existat vrăji rele, dar uitându-mă în urmă, sunt sigur că povestea pe care o trăim merită și că voi continua să fiu fericită dacă mă mai pot trezi o zi cu tine.
 • Mi-au spus deja cum ești tu când ne-au prezentat, știam practic totul despre tine și, în ciuda acestui fapt, nu am avut nici cea mai mică îndoială când m-ai cerut să ies. Astăzi sunt mândră de acea decizie, sunt prietena ta și voi fi soția ta cu toate consecințele.
 • Ești jumătatea mea cea mai bună, cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat, sufletul meu pereche, cealaltă jumătate a mea, dragostea mea.
 • Înainte, aveam picioarele pe pământ, credeam în limitări și mă consideram o persoană realistă. Chiar am crezut că dragostea la prima vedere nu este altceva decât un miraj, dar, de când ai apărut în viața mea, ai dat totul peste cap, acum cred în basme și că, dacă îți urmărești visele, vei realiza ceea ce ți-ai propus. să facă.
 • Voiam doar să-ți spun că vreau să-mi petrec restul vieții alături de tine.

Mesaje lungi de dragoste

 • Vă jur, sunteți iubirea vieții mele, vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți pentru mine, pentru că m-ați suportat și pentru că nu m-ați lăsat culcat în ciuda tuturor.
 • Nu-mi pasă ce se întâmplă cu mine, oricât de mult aș suferi, nu-mi pasă dacă îmi promiți că vom fi mereu împreună.
 • Uneori mă întrebi de ce te-am ales, dar nu înțelegi că nu am ales nimic, ci că soarta m-a traversat cu tine și de atunci am fost agățat de privirea și farmecul tău. Ești de neînlocuit, te iubesc, nu mă voi separa niciodată de tine și, prin urmare, îți dedic acest mesaj.
 • Încă nu știu cât de norocos am fost să te cunosc. Adevărul este că cred că nu există o singură persoană în această lume care să merite să te aibă din cauza cât de minunat ești.
 • Chiar dacă distanța ne separă sau oricât de mult ne certăm, nu faceți niciodată o greșeală crezând că nu vă iubesc pentru că, în ciuda tuturor, sunteți cel mai bun pe care îl am și nimic și nimeni nu vă poate înlocui în inima mea.
 • Chiar dacă fac o mulțime de greșeli și nu sunt cel mai bun model, în fiecare zi încerc să fiu puțin mai bun pentru a te face mai fericit. Totul depinde de tine și pentru asta, îți voi mulțumi pentru totdeauna.

Mesaj de dragoste de dedicat

 • Poate sunt un plictisitor, dar nu-mi pasă, voi continua să-ți reamintesc zi de zi cât de mult îmi pasă de tine, că ești frumoasă și că nu voi iubi niciodată pe nimeni așa cum te iubesc.
 • Înainte de a te întâlni nu aveam idee ce direcție să iau în viața mea, eram dezorientat. Dacă nu ne-am fi întâlnit, totul ar fi fost foarte diferit. Dar slavă Domnului că nu este așa și astăzi am aproape de mine îngerul care mă îndrumă zi de zi pentru a deveni o persoană mai bună.
 • Astăzi m-am trezit gândindu-mă că încă visez, pentru că nu voi putea niciodată să-mi explic cum ai reușit să mă completezi atât de mult și să mă faci să zâmbesc așa.
 • Știu că ești sufletul meu pereche pentru că ne completăm ca niciun alt cuplu, pentru că mă cunoști mai bine decât mine și pentru că primesc pielea de găină de fiecare dată când mă gândesc la tine.
 • Nu am crezut niciodată că dragostea poate trezi sentimente precum cele pe care le simt, acum tu ești singurul lucru care mă îngrijorează, vreau doar să te văd zâmbind, chiar și fericirea ta contează mai mult pentru mine decât a mea.

Cum să dedici mesaje de dragoste lungi într-un mod ingenios?

După ce ați aruncat o privire la texte de dragoste lungi mai sus, vei fi interesat să știi de ce este esențial să le folosești din când în când și chiar mai mult, cum să le folosești, deoarece chiar dacă ai multe idei, este inutil să nu știi când să le dedici.

În primul rând, este important să rețineți că acestea sunt o modalitate bună de a menține flacăra iubirii în viață, întrucât atunci când o relație intră într-o rutină, începem să ne acomodăm pe noi înșine și minimizăm anumite detalii, precum sentimentele.

Cu toate acestea, o relație serioasă va dura o viață, așa că, dacă nu doriți ca scânteia să dispară, va trebui să vă îngrijorați în continuare fericirea partenerului tău.

Și în ceea ce privește momentul ideal pentru a exprima oricare dintre aceste mesaj pentru a te îndrăgosti, pur și simplu, trebuie să fii tu însuți, original și adecvat situației. De exemplu, a-i scrie o scrisoare la care nu te aștepți ar fi o alegere excelentă sau să-i dedici o frază în timpul cinei, ridicându-te și șoptindu-i la ureche pentru a crea un moment mai romantic.

Dacă vrei să-l surprinzi și mai mult, include un card cu o dedicare îndelungată a dragostei într-un cadou frumos care îl va face foarte entuziasmat. Nu trebuie să fie un cadou scump sau să aștepte o întâlnire pentru a lua măsuri. Astfel, detaliile și declarația ta de dragoste îți vor transforma fantezia în ceva foarte special și pasional.

În cele din urmă, nu uitați să folosiți fraza care vă place cel mai mult și să o faceți în modul în care vă simțiți cel mai confortabil, da, faceți-o personal deoarece veți vedea cum reacționează el, deși să o faceți pe WhatsApp, Facebook sau Instagram este încă o opțiune, deoarece surprizele ne fac întotdeauna fericiți indiferent de ce sunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *